Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

"Blir de uppretade är det upp till dem"

Nyhetspressen - 11 Nov 17 kl. 15:50

STOCKHOLM. Den spanske domaren Antonio Mateu Lahoz håller i pipan i Sveriges ödesretur borta mot Italien.Men den svenska truppen är inte rädda för att vrida upp temperaturen - och förutsätter att domaren klarar av att sköta sitt jobb. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tre döms för "skjortattacken"

Nyhetspressen - 30 Nov 16 kl. 11:27

När beskedet kom att Air France planerade att säga upp 2 900 anställda blev ett antal medarbetare så uppretade att de gick till attack mot två chefer. Nu döms tre av medarbetarna till villkorliga domar på mellan tre och fyra månader efter angreppet, där cheferna bland annat fick sina skjortor avrivna.(TT).

De pressas av vattenbristen – får vatten två gånger i veckan

Nyhetspressen - 01 Nov 16 kl. 16:00

Vattenbristen i Libanon har förvärrats på senare tid och många människor har vatten i kranen bara någon gång i veckan. Vattenförsäljaren Jehad Rashkidi märker hur kunderna har blivit allt mer uppretade och arga..

Kritik mot omgörning av Liberation

UNDERBARACLARA - 10 Feb 14 kl. 10:59

Journalister på Frankrikes tredje största tidning Liberation protesterar mot ägarnas planer på att göra om den klassiska vänstertidningen till ett ”socialt nätverk”. Ägarna tänker dessutom förvandla tidningens redaktionslokaler till ett kulturhus med café, tv-studio och ett ”business center” för småföretagare. Uppretade journalister protesterade mot planerna i sin egen tidning vars helgupplaga på förstasidan hade rubriken [...

TV: "Folk vill se Kiss som Kiss startade"

Nyhetspressen - 06 Jun 13 kl. 23:11

Foto: Johanna WallinKiss hade stenkoll på att det var tolfte gången bandet satte sina platådojor på svensk mark. Och en reporter lyckades få bandmedlemmarna uppretade när han frågade om sminket. Fint folk kommer sent.

Behrami efter bytet: ”De försökte tvinga mig kvar”

Sportbladets SillySeason - 21 Jul 12 kl. 15:11

Här om dagen presenterades schweizaren Valon Behrami för Napoli. Därmed lämnade han alltså Fiorentina. Men nu uttrycker han sitt missnöje mot ”Viola”.

Buskörningen är ett stort problem

UNDERBARACLARA - 15 Dec 11 kl. 00:55

VÄNNÄS Många boende i Vännäs och Bjurholm är ordentligt uppretade över ungdomlig buskörning med bil. Det blir en hel del samtal till polisen – som är väl medveten om problemen. BRA KONTAKT.

Reta Katrin

Bloggkommentatorerna - 22 Oct 11 kl. 14:17

Det är alltid kul att läsa kommentarerna på Katrins blogg. För de är ju så uppretade, många av dem. De hatar Katrin och hennes provokationer och vill så gärna hämnas och retas tillbaka.

"Vi har inte förespråkat våld - vi brände bara en bok"

Nyhetspressen - 05 Apr 11 kl. 03:00

Än en gång hamnar Floridapastorn Terry Jones i världshändelsernas centrum. Hans förflutna kantas av kontroverser.Tolv personer mördades av uppretade afghaner som efter fredagsbönen protesterade mot Floridapastorns koranbränning den 20 mars.

Svensk död i attack mot FN

Nyhetspressen - 01 Apr 11 kl. 17:01

Svenska, norska och rumänska FN-anställda uppges ha dödats i en attack mot en FN-bas i Afghanistan. Två av de döda ska ha halshuggits när uppretade afghaner stormade basen. Mazar-i-Sharif (TT-AFP-Reuters) Uppgifterna om de svenska, norska och rumänska dödsfallen lämnades till Reuters av en polis i Mazar-i-Sharif som uttalade sig anonymt.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Lärare: Allt kan inte handla om era barns diagnoser

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Så fort det kommer kritik mot barn eller föräldrar med normbrytande beteende i skolan, står NPF-grupperna i farstun och ropar hej.Snälla, ta inte över alla debatter om ordning och reda, skriver läraren Ola Alfredsson..

Johanna Toftbys ilska – när en man kan bli Lucia

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Årets lucia i Malmö stad kan bli en man.Nu reagerar bloggerskan och tv-profilen Johanna Toftby, som tycker att traditionen med lucia som kvinna ska behållas.– Jag tycker det är galet, faktiskt.

Camilla Richardsson på väg tillbaka efter sommarens dramatiska skada – samarbetet med Europamästaren Jukka Keskisalo har redan visat sig fungera

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Hon var på väg mot EM i sitt livs bästa form och hade precis tagit sitt andra raka FM-guld på hinder. Men en halvtimme efter guldloppet började det göra fruktansvärt ont i foten som hon stukade på näst sista varvet. Säsongen var slut.

Svenska Agnes bor i England: “Jag är inte ett dugg orolig över Brexit”

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Brexit är negativt, anser svenskar i Storbritannien. Åtminstone är det bilden som träder fram för den som följer mediarapporteringen och olika forumtrådar på ämnet. Men alla är inte negativt inställda.

”Därför minskar skjutningarna i Malmö.”

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Ardavan Khoshnood, kriminolog vid Malmö universitet..

Trump: USA kommer dra sig ur nedrustningsavtalet med Ryssland

Nyhetspressen - 10 timmar sedan

Donald Trump säger att han vill att USA drar sig ur det över 30 år gamla nedrustningsavtalet INF. Enligt den amerikanske presidenten har Ryssland ”brutit mot avtalet i många år”..

Larm om brand i flerfamiljshus i Arlöv

Nyhetspressen - 10 timmar sedan

Klockan 22.18 kom larm om att det brann i ett flerfamiljshus i Arlöv..

Gustafsson: Gadd blandar ihop Virserum med Vimmerby

Nyhetspressen - 10 timmar sedan

Ska vi sammanfatta först avsnittet av Så mycket bättre? Okej. Doldisarna var bäst, Eric Gadd tog fel på Vimmerby och Virserum och en bindgalen Christer Sjögren gav kameran fuckfingret..

Efter nya målsuccén: ”Hoppas greja det”

Nyhetspressen - 11 timmar sedan

LOS ANGELES.  Två nya fullträffar och nu har Gabriel Landeskog, 25, gjort sex mål på de tre senaste matcherna.Och när Colorados svenske lagkapten gör mål vinner man, det blev 2-0 borta över Carolina på lördagskvällen, svensk tid.

Sjögrens protest i TV4 – sen spårar han ur helt

Nyhetspressen - 11 timmar sedan

I ”Så mycket bättre”-premiären anlände Christer Sjögren sist av alla och vägrade klä ut sig i medeltida huvudbonad – men han visade också en mer frigjord sida av sig själv.Under sitt uppträdande chockade dansbandskungen de andra deltagarna genom att peka långfinger till kamerorna och kasta sig ner på rygg.– Det är en rent spontan händelse som illustrerar revolten, folk ska inte styra och ställa, säger Christer Sjögren..

TV4 behöver en plan B – det här är bara pinsamt

Nyhetspressen - 11 timmar sedan

Det börjar med medeltidslajv, och slutar med porrstön och en dansbandskung som gör ”fuck you” mot kameran.En pinsammare premiär för ”Så mycket bättre” går faktiskt inte att tänka sig. Det har utan tvekan blivit dags för TV4 att tänka om..

Turfamiljen i Klippan delar på 5,6 miljoner

Nyhetspressen - 11 timmar sedan

Livet förändrades för en familj i Klippan på lördagskvällen. De vann drygt 5,6 miljoner kronor på stryktipset.Mamman hade lämnat in raden för 64 kronor.

Perrellis kamp för kärleken – nu orkar hon berätta

Nyhetspressen - 11 timmar sedan

I premiären av ”Så mycket bättre” avslöjar Charlotte Perrelli att hon väntar sitt fjärde barn.Det var sångerskans make Anders Jensen som fick henne att våga tro på kärleken igen – i kväll hyllar hon honom med en låt.– Den handlar om när jag i vuxen ålder hittat kärleken igen.

Bilbränder på fyra olika platser: ”En eller två på varje ställe”

Nyhetspressen - 11 timmar sedan

Polis och räddningstjänst är på plats i Kronogården i Trollhättan. Flertalet bilar har satts i brand.– Det är fyra brandplatser med en eller två bilar på varje, säger Peter Nordegard, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..