Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

"Blir de uppretade är det upp till dem"

Nyhetspressen - 11 Nov 17 kl. 15:50

STOCKHOLM. Den spanske domaren Antonio Mateu Lahoz håller i pipan i Sveriges ödesretur borta mot Italien.Men den svenska truppen är inte rädda för att vrida upp temperaturen - och förutsätter att domaren klarar av att sköta sitt jobb. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tre döms för "skjortattacken"

Nyhetspressen - 30 Nov 16 kl. 11:27

När beskedet kom att Air France planerade att säga upp 2 900 anställda blev ett antal medarbetare så uppretade att de gick till attack mot två chefer. Nu döms tre av medarbetarna till villkorliga domar på mellan tre och fyra månader efter angreppet, där cheferna bland annat fick sina skjortor avrivna.(TT).

De pressas av vattenbristen – får vatten två gånger i veckan

Nyhetspressen - 01 Nov 16 kl. 16:00

Vattenbristen i Libanon har förvärrats på senare tid och många människor har vatten i kranen bara någon gång i veckan. Vattenförsäljaren Jehad Rashkidi märker hur kunderna har blivit allt mer uppretade och arga..

Kritik mot omgörning av Liberation

UNDERBARACLARA - 10 Feb 14 kl. 10:59

Journalister på Frankrikes tredje största tidning Liberation protesterar mot ägarnas planer på att göra om den klassiska vänstertidningen till ett ”socialt nätverk”. Ägarna tänker dessutom förvandla tidningens redaktionslokaler till ett kulturhus med café, tv-studio och ett ”business center” för småföretagare. Uppretade journalister protesterade mot planerna i sin egen tidning vars helgupplaga på förstasidan hade rubriken [...

TV: "Folk vill se Kiss som Kiss startade"

Nyhetspressen - 06 Jun 13 kl. 23:11

Foto: Johanna WallinKiss hade stenkoll på att det var tolfte gången bandet satte sina platådojor på svensk mark. Och en reporter lyckades få bandmedlemmarna uppretade när han frågade om sminket. Fint folk kommer sent.

Behrami efter bytet: ”De försökte tvinga mig kvar”

Sportbladets SillySeason - 21 Jul 12 kl. 15:11

Här om dagen presenterades schweizaren Valon Behrami för Napoli. Därmed lämnade han alltså Fiorentina. Men nu uttrycker han sitt missnöje mot ”Viola”.

Buskörningen är ett stort problem

UNDERBARACLARA - 15 Dec 11 kl. 00:55

VÄNNÄS Många boende i Vännäs och Bjurholm är ordentligt uppretade över ungdomlig buskörning med bil. Det blir en hel del samtal till polisen – som är väl medveten om problemen. BRA KONTAKT.

Reta Katrin

Bloggkommentatorerna - 22 Oct 11 kl. 14:17

Det är alltid kul att läsa kommentarerna på Katrins blogg. För de är ju så uppretade, många av dem. De hatar Katrin och hennes provokationer och vill så gärna hämnas och retas tillbaka.

"Vi har inte förespråkat våld - vi brände bara en bok"

Nyhetspressen - 05 Apr 11 kl. 03:00

Än en gång hamnar Floridapastorn Terry Jones i världshändelsernas centrum. Hans förflutna kantas av kontroverser.Tolv personer mördades av uppretade afghaner som efter fredagsbönen protesterade mot Floridapastorns koranbränning den 20 mars.

Svensk död i attack mot FN

Nyhetspressen - 01 Apr 11 kl. 17:01

Svenska, norska och rumänska FN-anställda uppges ha dödats i en attack mot en FN-bas i Afghanistan. Två av de döda ska ha halshuggits när uppretade afghaner stormade basen. Mazar-i-Sharif (TT-AFP-Reuters) Uppgifterna om de svenska, norska och rumänska dödsfallen lämnades till Reuters av en polis i Mazar-i-Sharif som uttalade sig anonymt.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

”Är inte sunt tänkande i en sån sjukdomsperiod”

Nyhetspressen - 45 timmar sedan

OS-hjälten Jenny Rissveds hade egentligen ställt in årets säsong på grund av sin depression – men nu är hon tillbaka.På SM i Östersund blev det guld direkt för 24-åringen.Nu väljer hon att berätta om sin tuffa tid.

JUST NU: Pojke gripen – misstänks för våldtäkt

Nyhetspressen - 45 timmar sedan

En 16-årig pojke har gripits misstänkt för våldtäkt på en minderårig flicka vid en badplats i Örkelljunga kommun i norra Skåne.Flera badgäster ska ha förhindrat den misstänkte pojken att lämna platsen. .

Brandbilskonvoj genom Uppland

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Uppsalabilisterna kunde på lördagen få se någonting märkligt..

Polska brandbilar ska hjälpa till i bränderna

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Har du sett 44 polska brandbilar köra förbi? Det är inte så konstigt. På lördagen anlände de i Trelleborgs hamn för att resa i konvoj upp till Jämtland.

Sagnia visade form i comebacken

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Khaddi Sagnia tangerade sitt årsbästa när hon gjorde comeback i Diamond League i London. 6,58 räckte till en sjunde plats, drygt 30 centimeter efter vinnande Shara Proctor..

Nya toppresultatet – trots stora kaoset

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Armand Duplantis hade en kaosartad start på Diamond League som ledde till att han fick låna stavar från konkurrenten Renaud Lavillenie.Trots det slutade han trea, på höjden 5,86.– Vilken idrottsman han är, säger Kajsa Bergqvist i SVT:s sändning..

Kvinnorna delar ut pizzor – till hungriga brandmän

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

LASSEKROG. Varje dag under hela veckan har de levererat 100 pizzor till de som kämpar mot bränderna.– Vi har ringt runt till alla pizzerior och frågat om de kunde skänka pizza, säger Åsa Olsson, 44, från Ljusdal..

Muskelbåtarna drar runt Åland

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Vid 12-tiden mullrade det rejält i Östra hamnen. Det var inte åskan, utan ett trettiotal muskelbåtar som drog i väg ut på sin kortsamlarrunda runt Åland. Vädret höll ändå nästan på att sinka evenemanget.

”Paka” tillbaka – med i truppen mot Sirius

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Skadedrabbade Patrik Karlsson Lagemyr, 21, är tillbaka. För första gången sedan i höstas är han med i IFK Göteborgs matchtrupp. Han åker med till Uppsala som 19:e man.

Terrängbrand utanför Falköping

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Det brinner i en mossmark utanför Falköping. Räddningstjänst från tre stationer är på plats, men det är fortfarande omfattande branden är..

Skogsbrand utanför Falköping

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Det brinner i skogen utanför Falköping. Räddningstjänst från tre stationer är på plats, men det är fortfarande omfattande branden är..

KGK tillbaka i elitserien: ”Underbart”

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Bara en kollaps skulle kunna hindra en uppflyttning. Det slutade med en defilering. Kristianstads GK i Åhus damer är tillbaka i landets högsta division och gör därmed herrarna sällskap 2019.

Bonde räddade medvetslös man – med eget "kalvtrick

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

En öländsk bonde och hans hustru var på väg hem från husvagnssemestern när de såg att det brann vid sidan av vägen. De tog var sin brandsläckare för att släcka branden – och upptäckte att det var en brinnande bil, med två personer inuti. En av passagerarna var medvetslös.

Se hur livsmedlen klarar en timme i sommarvärmen

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Rötmånaden har pågått i flera månader och picknickfiltar dukas upp i hela landet. Men hur länge kan kylvarorna egentligen stå framme, även om de står i skuggan? SVT tog temperaturen på några vanliga livsmedel..