Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

"Blir de uppretade är det upp till dem"

Nyhetspressen - 11 Nov 17 kl. 15:50

STOCKHOLM. Den spanske domaren Antonio Mateu Lahoz håller i pipan i Sveriges ödesretur borta mot Italien.Men den svenska truppen är inte rädda för att vrida upp temperaturen - och förutsätter att domaren klarar av att sköta sitt jobb. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tre döms för "skjortattacken"

Nyhetspressen - 30 Nov 16 kl. 11:27

När beskedet kom att Air France planerade att säga upp 2 900 anställda blev ett antal medarbetare så uppretade att de gick till attack mot två chefer. Nu döms tre av medarbetarna till villkorliga domar på mellan tre och fyra månader efter angreppet, där cheferna bland annat fick sina skjortor avrivna.(TT).

De pressas av vattenbristen – får vatten två gånger i veckan

Nyhetspressen - 01 Nov 16 kl. 16:00

Vattenbristen i Libanon har förvärrats på senare tid och många människor har vatten i kranen bara någon gång i veckan. Vattenförsäljaren Jehad Rashkidi märker hur kunderna har blivit allt mer uppretade och arga..

Kritik mot omgörning av Liberation

UNDERBARACLARA - 10 Feb 14 kl. 10:59

Journalister på Frankrikes tredje största tidning Liberation protesterar mot ägarnas planer på att göra om den klassiska vänstertidningen till ett ”socialt nätverk”. Ägarna tänker dessutom förvandla tidningens redaktionslokaler till ett kulturhus med café, tv-studio och ett ”business center” för småföretagare. Uppretade journalister protesterade mot planerna i sin egen tidning vars helgupplaga på förstasidan hade rubriken [...

TV: "Folk vill se Kiss som Kiss startade"

Nyhetspressen - 06 Jun 13 kl. 23:11

Foto: Johanna WallinKiss hade stenkoll på att det var tolfte gången bandet satte sina platådojor på svensk mark. Och en reporter lyckades få bandmedlemmarna uppretade när han frågade om sminket. Fint folk kommer sent.

Behrami efter bytet: ”De försökte tvinga mig kvar”

Sportbladets SillySeason - 21 Jul 12 kl. 15:11

Här om dagen presenterades schweizaren Valon Behrami för Napoli. Därmed lämnade han alltså Fiorentina. Men nu uttrycker han sitt missnöje mot ”Viola”.

Buskörningen är ett stort problem

UNDERBARACLARA - 15 Dec 11 kl. 00:55

VÄNNÄS Många boende i Vännäs och Bjurholm är ordentligt uppretade över ungdomlig buskörning med bil. Det blir en hel del samtal till polisen – som är väl medveten om problemen. BRA KONTAKT.

Reta Katrin

Bloggkommentatorerna - 22 Oct 11 kl. 14:17

Det är alltid kul att läsa kommentarerna på Katrins blogg. För de är ju så uppretade, många av dem. De hatar Katrin och hennes provokationer och vill så gärna hämnas och retas tillbaka.

"Vi har inte förespråkat våld - vi brände bara en bok"

Nyhetspressen - 05 Apr 11 kl. 03:00

Än en gång hamnar Floridapastorn Terry Jones i världshändelsernas centrum. Hans förflutna kantas av kontroverser.Tolv personer mördades av uppretade afghaner som efter fredagsbönen protesterade mot Floridapastorns koranbränning den 20 mars.

Svensk död i attack mot FN

Nyhetspressen - 01 Apr 11 kl. 17:01

Svenska, norska och rumänska FN-anställda uppges ha dödats i en attack mot en FN-bas i Afghanistan. Två av de döda ska ha halshuggits när uppretade afghaner stormade basen. Mazar-i-Sharif (TT-AFP-Reuters) Uppgifterna om de svenska, norska och rumänska dödsfallen lämnades till Reuters av en polis i Mazar-i-Sharif som uttalade sig anonymt.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Alexander från Ystad tävlar i Sveriges yngsta mästerkock

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 10:23

Alexander Andersson från Svarte är en av deltagarna i årets upplaga av Sveriges yngsta mästerkock som drar igång snart. .

Dopningkontroller på gymmen i tre kommuner

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 10:10

Det blir dopningstester på gymmen under våren. Det är ett av tre steg som nätverket Ren Kraft arbetar vidare med för ett dopingfritt samhälle i Vimmerby, Hultsfred och Västervik..

Volvo en av de största dieselvärstingarna i Europa

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 09:15

Försäljningen av nya dieselbilar rasar runtom i Europa. Andelen dieselbilar väntas sjunka stadigt de kommande åren som en följd av tuffare krav på rening och förbud i flera städer.Volvo finns bland de bilmärken som har allra högst andel dieselbilar i Europa..

Endre värvar en av landets största talanger

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 09:11

Endre IF har gjort en prestigevärvning inför kommande säsong i SSL Dam..

Därför nobbade Zlatan 840 miljoner: ”Vill vara lycklig”

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 09:10

Sa nej till ett jättebud från Kina och valde MLS..

GLÄDJEBESKED Nu sopas gatorna rena från sand

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 08:50

Och här dammar det?.

Erika ryter ifrån – efter fruktansvärda fyndet

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 08:42

Deras skotträdda hund fick panik när fyrverkerierna började smälla under natten – men när Erika Petersson skulle titta till kaninerna under morgonen upptäckte hon det fruktansvärda. Nu ryter hon ifrån mot användandet av smällare och raketer.– Jag tror inte folk förstår vad som faktiskt händer, säger Erika Petersson..

Vilken torsdag för HV-stjärnan!

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 08:32

I dag fick HV:backen Lawrence Pilut en mycket prestigefylld utmärkelse när han fick Salming Trophy, backlegenden Börje Salmings hederspris till bästa svenskfödde back i SHL:s grundserie säsongen 2017/2018. .

”Sverige behöver en ny säkerhetsmyndighet”

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 08:05

It-skandalen på Transportstyrelsen visar bland annat att Sverige behöver en ny säkerhetsskyddsmyndighet, skriver Lars Nicander, chef för Centrum för asymmetriska hot- och terrorismstudier vid Försvarshögskolan, på DN Debatt..

Begagnat för barn – bra för både miljön och samvetet

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 08:00

My Gullstrand startade sitt företag för tre år sedan: ”Som Blocket eller Tradera fast fysiskt”.

Sveriges countrydrottning klar för Skärgårdsfesten

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 07:54

Jill Johnson spelar på sommarens Skärgårdsfestival i Karlskrona..

Förlorade i natt – har nu störst chans på Dahlin

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 07:50

LOS ANGELES. Buffalo förlorade bottenmötet mot Ottawa med 4-2, men vann den åtrovärda toppplatsen i draftlotteriet i natt. Det innebär att man har den största chansen bland NHL-lagen att få välja som nummer ett i Dallas i juni.

Stina Wollters kärlekslycka – har gift sig med sin Micke

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 07:21

Stina Wollter har gift sig med sin Micke Olsson. På Instagram har konstnären postat ett inlägg från bröllopet i Svenska kyrkan i New York.”Now we're married!

Fylking: Därför ville inte Pettersson erkänna i tv

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 07:01

 Utredningen som ledde fram till att Christer Pettersson dömdes för Palmemordet har fått mycket kritik på senare tid.Men i en ny dokumentärserie i TV3 ges stort utrymme åt dem som fortfarande tror att tingsrättens dom var riktig.Bland dem finns Gert Fylking, som står fast vid att Pettersson erkänt för honom.