Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

"Blir de uppretade är det upp till dem"

Nyhetspressen - 11 Nov 17 kl. 15:50

STOCKHOLM. Den spanske domaren Antonio Mateu Lahoz håller i pipan i Sveriges ödesretur borta mot Italien.Men den svenska truppen är inte rädda för att vrida upp temperaturen - och förutsätter att domaren klarar av att sköta sitt jobb. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tre döms för "skjortattacken"

Nyhetspressen - 30 Nov 16 kl. 11:27

När beskedet kom att Air France planerade att säga upp 2 900 anställda blev ett antal medarbetare så uppretade att de gick till attack mot två chefer. Nu döms tre av medarbetarna till villkorliga domar på mellan tre och fyra månader efter angreppet, där cheferna bland annat fick sina skjortor avrivna.(TT).

De pressas av vattenbristen – får vatten två gånger i veckan

Nyhetspressen - 01 Nov 16 kl. 16:00

Vattenbristen i Libanon har förvärrats på senare tid och många människor har vatten i kranen bara någon gång i veckan. Vattenförsäljaren Jehad Rashkidi märker hur kunderna har blivit allt mer uppretade och arga..

Kritik mot omgörning av Liberation

UNDERBARACLARA - 10 Feb 14 kl. 10:59

Journalister på Frankrikes tredje största tidning Liberation protesterar mot ägarnas planer på att göra om den klassiska vänstertidningen till ett ”socialt nätverk”. Ägarna tänker dessutom förvandla tidningens redaktionslokaler till ett kulturhus med café, tv-studio och ett ”business center” för småföretagare. Uppretade journalister protesterade mot planerna i sin egen tidning vars helgupplaga på förstasidan hade rubriken [...

TV: "Folk vill se Kiss som Kiss startade"

Nyhetspressen - 06 Jun 13 kl. 23:11

Foto: Johanna WallinKiss hade stenkoll på att det var tolfte gången bandet satte sina platådojor på svensk mark. Och en reporter lyckades få bandmedlemmarna uppretade när han frågade om sminket. Fint folk kommer sent.

Behrami efter bytet: ”De försökte tvinga mig kvar”

Sportbladets SillySeason - 21 Jul 12 kl. 15:11

Här om dagen presenterades schweizaren Valon Behrami för Napoli. Därmed lämnade han alltså Fiorentina. Men nu uttrycker han sitt missnöje mot ”Viola”.

Buskörningen är ett stort problem

UNDERBARACLARA - 15 Dec 11 kl. 00:55

VÄNNÄS Många boende i Vännäs och Bjurholm är ordentligt uppretade över ungdomlig buskörning med bil. Det blir en hel del samtal till polisen – som är väl medveten om problemen. BRA KONTAKT.

Reta Katrin

Bloggkommentatorerna - 22 Oct 11 kl. 14:17

Det är alltid kul att läsa kommentarerna på Katrins blogg. För de är ju så uppretade, många av dem. De hatar Katrin och hennes provokationer och vill så gärna hämnas och retas tillbaka.

"Vi har inte förespråkat våld - vi brände bara en bok"

Nyhetspressen - 05 Apr 11 kl. 03:00

Än en gång hamnar Floridapastorn Terry Jones i världshändelsernas centrum. Hans förflutna kantas av kontroverser.Tolv personer mördades av uppretade afghaner som efter fredagsbönen protesterade mot Floridapastorns koranbränning den 20 mars.

Svensk död i attack mot FN

Nyhetspressen - 01 Apr 11 kl. 17:01

Svenska, norska och rumänska FN-anställda uppges ha dödats i en attack mot en FN-bas i Afghanistan. Två av de döda ska ha halshuggits när uppretade afghaner stormade basen. Mazar-i-Sharif (TT-AFP-Reuters) Uppgifterna om de svenska, norska och rumänska dödsfallen lämnades till Reuters av en polis i Mazar-i-Sharif som uttalade sig anonymt.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Domaren fattade beslut om bolag han själv ägde

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:32

Justitierådet och ordförande i Högsta domstolen Stefan Lindskog ägde aktier för miljoner i det värmländska bolaget Environiq.När bolagets grundare och företagsledningen stämdes av en annan av aktieägarna gick ärendet till slut upp i Högsta domstolen – och där avslog Lindskog själv prövningsansökan.– Enligt gängse jävsregler så är det en självklarhet att han skulle ha avsagt sig det här ärendet, säger jävsexperten och professor Folke Johansson.

Baggö Marina i Ekenäs ska sätta fart på båtturismen med EU-bidrag

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:28

Småbåtshamnen i Ekenäs skärgård är en av sju hamnar i Finland som får EU-pengar för att utöka och förbättra sin service..

Därför inför vi integrationsplikt

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:30

För oss är det viktigt att signalera att rättigheter och skyldigheter hör ihop. Alla måste bidra för att upprätthålla det svenska samhället som byggts upp under decennier, skriver tre moderater i Vellinge efter beslutet om integrationsplikt..

"Vi vill bestämma hur pappa vårdas på sjukhuset" – skyhöga blodsockervärden fick anhöriga att reagera

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:21

Frank Norrgrann är strokepatient med diabetes. Den näringslösning som används inom sjukvården får hans blodsockervärden att rusa iväg. Men som patient eller anhörig är det svårt att utmana vårdrekommendationerna..

Skoterstriden: Kräver totalt fjällförbud nästa vår

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:05

Samebyarna kräver totalförbud för skotertrafik i fjällen nästa vår och hoppas att länsstyrelsen tillmötesgår dem..

Kattparasiten tar över vår hjärna

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:00

En parasit hos katter tar sig in i människors hjärnor och påverkar vårt beteende. Nu har forskare vid Stockholms universitet upptäckt hur parasiten tar över våra celler. "Vi har avkodat hur parasiten bär sig åt för att ta över kontrollen av immunceller,.

Mäktiga hyllningen – efter jätterysaren

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 23:17

3000 jämtar gjorde resan till Berlin för att se Östersund i Europa League.Nu hyllas de av lagkaptenen Brwa Nouri och tränaren Graham Potter,– Det är otroligt. Vi är så stolta över dem, säger Potter till Kanal 9.

ÖFK kryssade i årets sista match – missade förstaplatsen i gruppspelet

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Det var en jämn match på Olympiastadion i Berlin där ÖFK hade tufft under stora delar av tillställningen. Med drygt fyra minuter kvar hade ÖFK chansen att vinna, men Brwa Nouri missade straffen..

Missade straff – nu kan ÖFK få möta storklubb

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Brwa Nouri hade ett jätteläge att skjuta gruppsegern till Östersund.Då missade ÖFK:s lagkapten en straff – och ÖFK fick bara 1-1 borta mot Hertha Berlin.Nu riskerar man mardrömsmotstånd i form av Atlético Madrid, RB Leipzig eller CSKA Moskva i slutspelet.

Kamprads nya miljongåva – hjälper svenska sjukvården

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:22

Här är Ingvar Kamprads nya miljongåva.Ikea-grundaren skänker 4,5 miljoner till Ljungby lasarett, skriver Smålandsposten.– Ja, det stämmer att det är Ingvar själv som donerar dessa pengar och inte stiftelsen, säger Marie Jadner på Region Kronoberg..

Samhällsvetenskap eller samhällsvision?

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:10

Katalys, som är ett institut för facklig idéutveckling, publicerade nyligen en rapport med  titeln ”Finansialiseringen av Sverige: På väg mot nästa kris?” (DN-debatt hade den 25 november ett kondensat av rapporten.) Rapportförfattare är de två organisationsforskarna Claes Belfrage och Markus Kallifatides.

Papagiannopoulos bryter fram och ger sånär ÖFK ledningen – se skottet här

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 21:42

Med halvtimmen spelad begav sig ÖFK-backen Sotirios Papagiannopoulos iväg på offensiv räd och kunde dra iväg ett vänsterskott som sånär gav ÖFK ledningen..