Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Björnstad som tv-serie

Bokbloggar - 21 Nov 20 kl. 08:04

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Fler skådespelare som är med i serien om Clark Olofsson

Feber.se - 09 Nov 20 kl. 10:00

Bland annat Hanna Björn och Björn Gustafsson I våras skrev vi att ny svensk serie om den svenska brottslingen Clark Olofsson skulle komma till Netflix. Bill Skarsgård har huvudrollen och Jonas Åkerlund står för regin. Nu får vi reda på vilka andra skådespelare som kommer att spela i serien och dessa är Adam Lundgren, Sandra Ilar, Malin Levanon, Vilhelm Blomgren, Peter Viitanen, Hanna Björn, Isabelle Grill, Björn Gustafsson, Robin Nazari och Alicia Agneson.

Videomöten, TV-serie och värmefläkt

Freedomtravel - 06 Nov 20 kl. 06:00

En inställd mässa och en vecka fylld av videomöten och TV-serier. Vilken konstig tid vi lever i. Men det är fredag och vi önskar alla en Happy Friday!

Clive Barker hoppar på HBO:s Hellraiser-serie

Feber.se - 02 Nov 20 kl. 16:20

Författaren som gjorde originalet Det är nu klart att författaren och regissören Clive Barker ansluter sig till gänget som ska göra tv-serie av Barkers Hellraiser till HBO. Barker skrev både manus och regisserade originalfilmen Hellraiser vilken baserades på Barkers roman The Hellbound Heart. I HBO:s nytappning kommer Barker att fungera som producent och säger själv att han är: "Delighted the Hellraiser mythology is seeing a new life.

Spännande möten, inspirerande TV-serie och tråkig diet

Freedomtravel - 23 Oct 20 kl. 06:00

Den här veckan har varit fylld av spännande möten kring olika intressanta samarbeten. På kvällarna har vi ätit en tråkig diet och tittat på en inspirerande TV-serie som ger reslust. Happy Friday!

Willow blir tv-serie på Disney+

Feber.se - 21 Oct 20 kl. 16:20

George Lucas klassiker får en uppföljare Det är nu klart att George Lucas Willow kommer att få en uppföljning i form av en tv-serie som kommer att sändas på Disney+. Det snackades redan förra året om att det eventuellt skulle komma en efterföljare till Willow och nu bekräftar Disney att det blir en ny tv-serie om den arge bonden Willow Ufgood. Filmen Willow regisserades av Ron Howard och han kommer att producera den kommande tv-serien.

Recension av tv-serie: Björnstad – en av bästa tv-serierna i höst

Kulturbloggen - 20 Oct 20 kl. 16:39

Björnstad Betyg 4 Premiär på HBO Nordic 18 oktober 2020 Regi Peter Grönlund Manus Anders Weidemann, Antonia Pyk och Linn Gottfridsson I ledande roller: Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Tobias Zilliacus, Miriam Ingrid och Oliver Dufåker. En stark tv-serie om människors beteenden när staden/orten är utsatt för skandal. Hur människor sluter sig samman och hyllar våldtäktsmän ifall de är viktiga för ortens framgångar.

Framtiden runt hörnet är en ny tv-serie på SVT

Feber.se - 07 Oct 20 kl. 15:40

Emma Frans och David Sundin utforskar vår framtid Nästa vecka börjar SVT sända den nya tv-serien Framtiden runt hörnet där vi kommer att få lära oss mer om teknik, trender och annat som kan tänkas dyka upp i vår vardag framöver. I Framtiden runt hörnet kommer Emma Frans och David Sundin att försöka besvara frågor saker som hur gamla vi kommer att bli i framtiden, om vi kommer att optimera vår egen kapacitet genom genmodifiering, om 3d-skrivare är svaret på organbristen, om vi kan skicka våra avatar till en dejt, hur fredagsmyset ser ut i framtiden, om vi kommer att äta insekter, vad artificiell intelligens innebär och den klassiska frågeställningen om robotar en dag kommer att ta över våra jobb. Det första avsnittet av Framtiden runt hörnet börjar sändas på onsdag 14 oktober och då kommer programledarna bland annat att undersöka om robotar och artificiell intelligens kommer att ersätta skådespelare och musiker i framtiden.


Fler inlägg från Bokbloggar

Hittebarnet

Bokbloggar - 9 timmar sedan

Idag…

Bokbloggar - 12 timmar sedan

Lucifer, säsong 3

Bokbloggar - 15 timmar sedan