Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Bete sig av Linda Jones

Bokbloggar - 01 Nov 19 kl. 11:10

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

VIDEO: Här brottas Jackass-stjärnan – med UFC-mästaren Jon Jones

MMAnytt - 18 Jun 20 kl. 06:46

Jackass-stjärnan Steve-O är en stor anhängare av MMA och UFC-mästaren Jon Jones. Tillsammans har de bland annat samarbetat i Jones hemstad Albuquerque för hjälpa till att återuppbygga staden efter en lång tids oroligheter. Steve-O, som är mest känd för sina våghalsiga stunt i TV, ville dock ta tillfället i akt att träna med UFC-stjärnan.

Jon Jones fina initiativ – får hjälp av Steve-O

MMAnytt - 09 Jun 20 kl. 13:06

UFC-stjärnan Jon Jones har hyllats för sina insatser under de pågående oroligheterna i USA. LÄS MER: Jon Jones hyllas stort – räddade restaurang från plundring Förutom att ha räddat en restaurang i Albuquerque från att plundras så har stjärnan synts läxa upp demonstranter och ta ifrån dem deras sprayflaskor. Nu verkar stjärnan ta det hela ett steg längre – med hjälp av TV-stjärnan Steve-O.

Efter Jon Jones-bråket: Nu vänder Dana White totalt

MMAnytt - 04 Jun 20 kl. 16:01

Jon Jones gick nyligen ut och meddelade att han tänkte lämna ifrån sig sitt UFC-bälte. Detta efter misslyckade löneförhandlingar med UFC inför en eventuell supermatch mot tungviktaren Francis Ngannou, vilket resulterat i ett storbråk mellan stjärnan och organisationen. LÄS MER: Jon Jones till rasande attack mot Dana White: “Fullständigt skitsnack!

Jon Jones hyllas stort – räddade restaurang från plundring

MMAnytt - 03 Jun 20 kl. 18:24

Stora delar av USA har under de senaste dagarna präglats av demonstrationer och våldsamma upplopp. Detta efter att afroamerikanen George Floyd kvävts till döds av en polisofficer. UFC-stjärnan Jon Jones hyllas nu stort i hans hemstad Albuquerque, New Mexico.

Dana White släpper uttalande – om Jon Jones

MMAnytt - 02 Jun 20 kl. 14:45

Jon Jones är inte längre UFC:s tungviktsmästare. I alla fall om man ska tro honom själv. För bara några dagar sedan gick han nämligen ut och meddelade att han tänker lämna ifrån sig sin lätta tungviktstitel.

Jon Jones lämnar ifrån sig UFC-titeln – efter storbråket med Dana White

MMAnytt - 01 Jun 20 kl. 06:12

Den regerande lätt tungviktsmästaren Jon Jones meddelar att han lämnar ifrån sig sin titel efter det eskalerande bråket med UFC-chefen Dana White. Situationen härstammar från förhandlingarna om en supermatch mellan “Bones” och Francis Ngannou i tungvikt. “Bones” Jones har i en serie av inlägg anklagat White för att ljuga om diskussionerna som försiggått mellan honom och UFC.


Fler inlägg från Bokbloggar

Kultklassiker

Bokbloggar - 30 minuter sedan

Relationsbibeln

Bokbloggar - 3 timmar sedan