Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

BOKTIPS ! "30 år av tystnad. Mitt liv i skuggan av mordet på Olof Palme"

Bokbloggar - 10 Mar 18 kl. 14:02

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Polisen: Mordet hade aldrig behövt inträffa

Nyhetspressen - Igår: 17:58

Edis Sijamhodzic, 30, har dömts till livstids fängelse för mord och mordbrand efter att ha berövat en man livet på Ulvön i Ljungskile i fjol.När han begick dådet hade han nyligen dömts för ett annat brott – men satt inte frihetsberövad.Nu kritiserar polisen rättssystemet.

Man misstänks för mordet på Eddie

Nyhetspressen - 11 Jun 18 kl. 11:39

En man har begärts häktad misstänkt för mordet på Eddie Svensson, 31 i Högsbo i Göteborg tidigare i år skriver polisen på sin hemsida..

Martin från Sankt Olof vann konditori-EM med chokladskulptur

Nyhetspressen - 11 Jun 18 kl. 11:16

Svenska konditorlandslaget tog hem guldet när laget tävlade i Coupe Europe, europeiska mästerskapen i konditori, i Turin under söndagen. Martin från Sankt Olof var en av lagmedlemmarna. .

Krigsveteranen utvisades – stannade och mördade Eva 

Nyhetspressen - 09 Jun 18 kl. 12:35

Krigsveteranen Amir Zamani, 52, utvisades på livstid 1997.Trots det har han fortsatt leva ett våldsamt liv i Sverige och dömts för ett 30-tal brott sedan millennieskiftet.Senaste domen: 16 års fängelse för det brutala mordet på 60-åriga Eva Engberg i Umeå.

Det finns inget liv på Mars

apg29 - 09 Jun 18 kl. 01:59

Nu tror man åter igen att man har hittat tecken på att det har funnits eller finns liv på Mars. Men enligt 1 Mos 1:1 finns det naturligtvis inget liv på Mars.Det finns inget liv på Mars, det har aldrig funnits och kommer aldrig att finnas.

Flickmord skapar debatt i Tyskland

Nyhetspressen - 08 Jun 18 kl. 12:52

Mordet på en 14-årig flicka i Wiesbaden skakar Tyskland. Nu frågar sig många varför den misstänkte var kvar i landet efter att ha fått sin asylansökan avslagen 2016 – och hur han kunnat fly efter mordet. Den 14-åriga flickan hade varit försvunnen i mer.

”Vittnets” vändning i förhör: Tog plötsligt på sig mordet

Nyhetspressen - 08 Jun 18 kl. 06:32

Samtidigt som en bön läses upp i moskén på Lantmannagatan hörs tolv knallar i bakgrunden.Tio dagar efter mordet tar sig en 32-årig man till polisen och utger sig för att vara ett vittne till händelse. I det andra förhöret tar han plötsligt på sig mordet – och pekar ut en 27-årig man som mördare och gängledare.


Fler inlägg från Bokbloggar

Min bokbukett

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Själen

Bokbloggar - 10 timmar sedan