Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Böcker lästa i september

Bokbloggar - 26 Oct 20 kl. 19:37

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Gamla skivor, böcker och serier – en nostalgiresa

Freedomtravel - 11 Oct 20 kl. 06:00

Gamla skivor, böcker och serier ska det handla om idag! Detta är ju en reseblogg, men idag blir det en annorlunda sorts resa … nämligen en nostalgiresa! Några saker som räddades från containern – åtminstone tillfälligt För någon vecka sedan hjälpte vi Peters mamma att flytta från hus till lägenhet.

September var Lamborghinis bästa månad någonsin

Feber.se - 07 Oct 20 kl. 13:00

Folk är duktiga på att shoppa superbilar under pandemin Just nu pågår en pandemi och den har inneburit att mängder av folk har blivit av med sina jobb, många jobbar hemma och mångas framtid är osäker. Men medan de flesta kanske sitter där hemma och tänker att nu är det viktigt att hålla i stålarna för man vet aldrig vad som händer så finns det de som shoppar superbilar så det står härliga till. Lamborghini meddelar nu att de satt nytt försäljningsrekord och att september i år är deras bästa månad någonsin.

Fotoutmaning i september – solnedgångar & soluppgångar

Freedomtravel - 29 Sep 20 kl. 06:00

Fotoutmaning i september! Den här gången är vi lite sena på bollen, eftersom vi varit ute och rest och haft annat att blogga om, men vi hinner precis. Tidigare teman har varit fordon, vatten, mönster, moln, människor och religiöst.

Böcker lästa i augusti

Bokbloggar - 27 Sep 20 kl. 08:49


Fler inlägg från Bokbloggar

Tunn is

Bokbloggar - i förrgår: 20:15

Villebråd

Bokbloggar - i förrgår: 18:12