Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Böcker doftar gott

Bokbloggar - 12 Apr 17 kl. 11:32

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Lundgren: Nationalism på gott och ont

Nyhetspressen - 16 timmar sedan

Våra politiker, ledarskribenter och kulturknuttar bör ta med några böcker om nationalism på semestern, så att vi kan få en kvalificerad debatt i ämnet i stället för dagens klichéprat. Bilden av nationalism måste nyanseras anser ledarsidans gästkolumnist Nils Lundgren..

Hur tydligt kan ett omen bli?

Nyhetspressen - i förrgår: 08:52

Vi läser mycket böcker i vår familj. När vi reser utomlands brukar vi tidigt planera vilka böcker – pocket förstås – som ska få följa med..

Bokförlagens försäljning minskar

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 11:54

Vi lägger mindre pengar på böcker än tidigare. Efter några års uppåtgående trend minskade förlagens försäljning av allmänlitteratur med fyra procent förra året - trots att det såldes fler böcker, visar nya siffror från Svenska Förläggareföreningen.(TT).

Intervju just nu

Cornucopia? - 24 Mar 17 kl. 10:35

Jag har en tidningsintervju på plats hemma just nu, så det blir inte ngt blogginlägg på ett litet tag. Bara så ni vet.Kan påminna om att jag föreläser på Landvetter KulturhusLandvetter, Härryda kommun, Landvetter kulturhus onsdagen 29:e mars 18:00 - 19:00FörfattarframträdandeFöreläsning om författande och mina böcker.

Tonåringar dömdes att läsa böcker

Nyhetspressen - 08 Feb 17 kl. 16:40

Fem tonåringar vandaliserade en historisk afroamerikansk skola i Virginia med rasistiskt, antisemitiskt och sexistiskt klotter. Straffet blir att läsa böcker och lära sig om historien..


Fler inlägg från Bokbloggar

De 7 nycklarna

Bokbloggar - 1 timme sedan

Header

Bokbloggar - 5 timmar sedan

vegetarianen

Bokbloggar - 8 timmar sedan