Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

Båtresa på sjön Bunn

apg29 - 07 Jun 18 kl. 14:09

Mikael & Anette Swan tog med oss på en båtresa i Bunn nära Stora Roten utanför Gränna.På Sveriges Nationaldag var i Roten vid sjön Bunn tillsammans med vänner.Vi sjöng Nationalsången till ukulele och gitarr och upphöjde Jesus!Jag i båten, Anette och Mikael Swan i Bakgrunden. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

CUSTARD CHEESECAKE

Passion 4 baking - 26 Mar 18 kl. 14:20

In Norway we have one famous cake; called success cake ( suksessterte)  it has a gooey almond bunn, topped with a delicious custard cream,  I have a video →here where you can see how to make it. The cake is delicious, and the cream of this famous Norwegian cake is a custard. I then add [...

Oin­tres­sant ryskt par­la­ments­val

Nyhetspressen - 17 Sep 16 kl. 01:00

På sön­dag går det ryska folket till par­la­ments­val. Eller en li­ten del av folket. För makt­ha­va­rna har gjort sitt bästa för att få ett lågt val­del­ta­gan­de, och en stor del av ryssarna ser inte par­la­mentet, du­man, som ett or­gan för att på­verka landets ut­veckling.

Bil krockade med björn

UNDERBARACLARA - 04 Aug 16 kl. 07:41

Ett larm inkom vid 05:30 på torsdagsmorgonen till SOS att en personbil har krockat med en björn på E4 i norrgående riktning vid Gideåbacka, Örnsköldsvik. Räddningstjänst är på plats och en person är förd till sjukhus.

Badligan: Västersjön har varmast badvatten

Nyhetspressen - 25 Jul 16 kl. 09:18

Här kommer veckans badtoppen. 23Västersjöbadet, Axamo 22 Rocksjöbadet, Jönköping Hunnerydsbadet, Landsjön 20Tahebadet, Taberg Örserumsbadet, ÖrenLovsjöbadet, BarnarpBunnströms badplats, Bunn Axamobadet, AxamosjönÅsabadet, Norrahammar19Vättern, .....

Båtresa till Manila

Freedomtravel - 12 Jan 14 kl. 00:13

[PLUS] Många studerade de ungas SM

UNDERBARACLARA - 07 Jan 14 kl. 10:00

SM för 15-år­ing­ar loc­ka­de inte bara spe­la­re, an­hö­ri­ga och pu­blik till hal­lar­na i Umeå. In­tres­set var även stort från elit­klub­bar och för­bunds­folk. – Det är ro­ligt att se ut­veck­ling­en.

Äntligen på plats

MrMadhawk.se - största fristående hockeybloggen - 30 Aug 13 kl. 19:19

En fredag på Autobahn. Det rekomenderas inte.Efter att ha lämnat Malmö 06.

Origami - Vik en båt

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 14 Jun 13 kl. 12:55

Ett samarbete med VikingLine   Ni minns väl godisbåten jag vek förra veckan? VikingLine tävlar ut mängder av familjepaketresor just nu. Båtresa, hotellnätter och lekland, badhotell kanske?

Happy Easter!

Emmas Designblogg - 29 Mar 13 kl. 12:13

Just popping in quickly to wish you all a Happy Easter! Don't forget to eat lots of eggs candy, get some rest, and enter the competition below. I will check out from the blog for a few days to spend time with my family, but keep your eyes open over at Facebook, because there will be a nice surprise there soon...

Lorentz & Sakarias till Knarrholmen

Kulturbloggen - 02 Dec 12 kl. 14:21

Varje advent fram till jul presenterar Knarrholmen en ny akt till nästa års festival. Först ut är Lorentz & Sakarias som hyllats till skyarna i och med sitt nya album Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast. De kombinerar hiphop med pop och kryddar det dessutom med elektronisk dansmusik.


Fler inlägg från apg29

Lars Enarson på böneturné - Omvänd er - Guds sista maning?

apg29 - 24 Aug 18 kl. 03:00

Av ctvc.se Lars Enarson på böneturné genom Sverige! Missa inte denna video från Norra Sandsjö Bygdegård, inspelat den 22 augusti.

Fri från karaten - Vittnesbörd av Christer Åberg

apg29 - 23 Aug 18 kl. 00:41

Fri från karaten! Personligt vittnesbörd av Christer Åberg.

Lars Enarson i Norra Sandsjö: Vi vänder om - Sverige, valet och Israel

apg29 - 22 Aug 18 kl. 23:49

Lars Enarson håller svenska flaggan. Han berättade bland annat då Sverige blev fri från katolicismen fick vi svenska flaggan med korset. En rapport från Norra Sandsjö Bygdegård.

Så blir du smart

apg29 - 22 Aug 18 kl. 13:19

Att tro på Herren Jesus är väldigt vist och förståndigt! Är du förståndig? Tro då på Herren Jesus - då blir du vis!

Pride Göteborg, Runar Sögaards väckelsemöte med Jimmie Åkesson

apg29 - 22 Aug 18 kl. 03:00

Pride Göteborg, Runar Sögaards väckelsemöte med Jimmie Åkesson - Apg29 med Christer Åberg.

Runar Sögaards väckelsemöte med Jimmie Åkesson

apg29 - 21 Aug 18 kl. 20:26

Den förre väckelsepredikanten Runar Sögaard har intervjuat Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i sin talkshow med det fyndiga namnet "väckelsemöte".Personligen tycker jag att det är bra gjort av Runar Sögaard att bjuda in Jimmie Åkesson för att få svar på en hel del kristna frågor som kristna är intresserade av. Och det visade sig att en hel del fördomar föll till marken då lögner punkterades.

Lars Enarson i Norra Sandsjö Bygdegård 22 augusti

apg29 - 21 Aug 18 kl. 13:19

Lars Enarson från Israel talar i Norra Sandsjö Bygdegård onsdag 22 augusti klockan 19.00 över ämnet: Vi vänder om - Sverige, valet och Israel.

Jas-plan kraschat efter att ha krockat med fågel

apg29 - 21 Aug 18 kl. 12:07

Flygöversten till Putin: - Va? Ska vi inte anfalla Sverige med våra toppmoderna krigsflygplan?! - Nej, jag skickar ett gäng fiskmåsar istället!

Fjällstugan fullsatt när Lindbergarna gästade

apg29 - 20 Aug 18 kl. 11:20

Nenne Lindberg och hans son Martin i full ös på Fjällstugan i Jönköping. Lindbergarna med Nenne, Martin, Stefan, Sivert, Ted Sandstedt och Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson gästade Fjällstugan i Jönköping som var fullsatt av besökare.Fjällstugan i Jönköping fullsatt när Lindbergarna kom.

Regnbågs-Gudstjänst gör Jesus till en synda-tjänare

apg29 - 20 Aug 18 kl. 07:24

Läsarmejl av nils Gudstjänstens förljugna budskap var allt annat än frihet i Kristus. Bild: Sveriges radio.  Det var Svenska Kyrkan i Umeå som stod för den i Radio P1.

Unika dopfilmer

apg29 - 20 Aug 18 kl. 03:00

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

Bibeln säger att du ska ta emot Jesus för att bli frälst

apg29 - 19 Aug 18 kl. 18:00

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

Chip på alla

apg29 - 19 Aug 18 kl. 15:00

Av Holger Nilsson Att få ett chip injicerat i kroppen blir en alltmer aktuell fråga. Det vi ser nu är bara början... På bara ett år har antalet personer som frivilligt valt att inplantera ett chip i handen tredubblats, och det kommer bara att öka.

När sker uppryckandet och Jesu återkomst?

apg29 - 18 Aug 18 kl. 20:40

Christer Åberg talar om när uppryckandet och Jesu återkomst sker enligt bibeln.Uppryckandet ”Bröder, vi vill att ni skall veta hur det förhåller sig med dem som har insomnat, så att ni inte sörjer som de andra, de som inte har något hopp. Eftersom vi tror att Jesus har dött och uppstått, så tror vi också att Gud skall föra fram dem som insomnat i Jesus tillsammans med honom.

Se upp för göken

apg29 - 18 Aug 18 kl. 20:40

Text och bilder av Reine Jonsson En vuxen ängspipelärka matar en gökunge. När gökägget har kläckts ut knuffar gökungen ut de stackars små lärkungarna och gökungen blir därefter envåldshärskare och ensam om lärkparets gunst. Där efter blir han bara mer och mer tuffare i boet mot sina fosterföräldrar och stressar paret ideligen med sitt tiggande efter mera mat.