Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Att vägra gå

Blondinbella - 13 Jan 21 kl. 17:23

Igår kväll gjorde jag lax. Det blev med pesto på, romsås till samt eget potatismos. Supergott! Jag vet att det inte är en avancerad rätt men för mig är det en bra utveckling som knappt har kunnat sätta på ugnen under mitt vuxna liv. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärnaFler inlägg från Blondinbella

Brommatacos

Blondinbella - 19 timmar sedan

Förlåt för att det inte blev ett blogginlägg igår. Jag kom på det halv två på morgonen när jag, Paul och hans två vänner  satt och småsnackade över kanske lite för mycket vin. Helvete sa tanken, jag är så plikttrogen till denna blogg och har varit det i halva mitt liv.

Misstag på Coop…

Blondinbella - i förrgår: 15:51

Gud det hände en sådan pinsam sak nyss. Paul och jag var på Coop och handlade fredagsmiddag. Vi gick runt rätt länge och drog kundvagnen, köpte chark och goda juicer.

Jag avancerar…

Blondinbella - 21 Jan 21 kl. 15:22

Ni vet ju att jag kämpar med min matlagning. Från att ha gått från att endast ha kokat ägg i princip till att faktiskt nästan tycka att det är kul. Igår fick jag feeling och gjorde en currykyckling utan recept!!

Frågestund!

Blondinbella - 20 Jan 21 kl. 15:35

Efter Nio i Finland

Blondinbella - 19 Jan 21 kl. 18:35

Idag har varit en rolig dag. Jag började morgonen med ett teams-möte med en rekryteringsfirma som ska hjälpa mig med att hitta en säljare. Det är så många som ansökt så jag anlitade ett bolag som jag kunde slussa över alla ansökningar till så sköter de rekryteringen/utvalsprocessen.

Min måndag

Blondinbella - 18 Jan 21 kl. 19:08

Efter att jag hade vinkat av barnen idag vid skolan (ses inte förens om en vecka, fy) så åkte jag till Hotell Diplomat. Där mötte jag upp författare Rebecka som jag skriver min bok tillsammans med. Vi körde långpass idag och hann med väldigt mycket.

Säljare sökes

Blondinbella - 17 Jan 21 kl. 16:39

Imorse så hände två saker: 1 Jag berättade att ett nytt avsnitt hade släppts av podden Isabella Söker Sheila. Vi prata om hur vi kliver in i 2021 och jag berättar hur jag tänker mig att året ska bli. 2 Jag gick ut med att jag söker en säljare!

Snowracer-dag

Blondinbella - 16 Jan 21 kl. 19:16

Idag blev en bättre dag. Alla konstiga hjärnspöken var borta tack och lov och livet kändes lugnt och bra. Jag fick sova ut, äta långfrukost bestående av bananomelett med björnbärsmarmelad.

Hormonell dag

Blondinbella - 15 Jan 21 kl. 19:54

Idag har jag haft en bästis-dag vilket verkligen har behövts för jag har känt mig så ledsen och trött. Egentligen har jag inte haft en anledning att vara det men ibland är ju livet så bara. När livet känns tungt försöker jag alltid att tänka tacksamhetstankar, det hjälper.

Vardagen

Blondinbella - 14 Jan 21 kl. 20:54

Idag har varit en både lång och kort dag. Det började med att jag lämnade barnen halv nio. Jag kom tillbaka och fick skotta hela uppfarten.

Att vägra gå

Blondinbella - 13 Jan 21 kl. 17:23

Igår kväll gjorde jag lax. Det blev med pesto på, romsås till samt eget potatismos. Supergott!

Små saker

Blondinbella - 12 Jan 21 kl. 10:17

Idag har jag skrivit bok på förmiddagen och ska sitta kvar här till lunch, då ska jag möta Sheila och efter att vi har ätit klart blir det ett poddavsnitt innan jag ska hämta barnen. En väldigt mysig tidag.

Måndag på Lidingö

Blondinbella - 11 Jan 21 kl. 18:57

Måndagen började med att Paul och jag sov ut till nio. Vi båda är ju egna företagare så vi har egentligen inga kontor att gå till eller något krav från något håll. Pauls fotografi sker ju bäst utomlands (vattenbilderna) och jag skriver mest så vi båda är hemma mycket.

2021

Blondinbella - 10 Jan 21 kl. 20:13

Jag är så peppad på 2021! Året har börjat bra och här kommer några av mina tankar inför året: Jag ska alltid vardagslyxa. Gott bröd (danskt rågbröd är min favorit), snittblommor och inte snåla med doftljusen.

Snart tillbaka!

Blondinbella - 05 Jan 21 kl. 08:22

Jag tänkte bara flika in för att säga hej lite kort, egentligen drar jag igång mina sociala medier på söndag igen. Jag får ibland frågan kring varför pauser behövs och det är helt enkelt för att få några normala dagar där inget fotas ständigt, planeras eller ska skrivas.