Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Att skriva av Marguerite Duras

Bokbloggar - 19 Aug 19 kl. 09:18

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Båttur till Sainte-Marguerite, en av Lerin-öarna utanför Cannes

Freedomtravel - 02 Aug 18 kl. 06:00

En av anledningarna till att vi åkte tillbaka till Cannes var att vi ville göra en båttur till Sainte-Marguerite, vilket vi missade förra gången vi var här. Den vackra ön Sainte-Marguerite är en av de så kallade Lerin-öarna, och här kunde vi bland annat bada samt kolla in lyxyachter och udda vattenaktiviteter. De vackra Lerin-öarna […] Inlägget Båttur till Sainte-Marguerite, en av Lerin-öarna utanför Cannes dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Hallby starkast i stekhet seriefinal

Nyhetspressen - 08 Jun 18 kl. 22:14

Hallby vann fredagskvällens seriefinal mot Forserum i division 5-fotbollen. Det innebär att Jönköpingslaget gjorde ett rejält ryck i toppen av tabellen. – Vi har ett lag som håller för spel högre upp, säger tvåmålsskytten Toni Duras efter 4-2-segern..

Trump drog – glömde skriva under order

Nyhetspressen - 01 Apr 17 kl. 11:01

USA:s president Donald Trump skulle skriva under två nya presidentdekret vid en ceremoni – men lämnade rummet utan att sätta namnet på pränt..

Trump missade skriva under presidentorder

Nyhetspressen - 01 Apr 17 kl. 08:27

USA:s president Donald Trump skulle skriva under två nya presidentdekret vid en ceremoni – men lämnade rummet utan att sätta namnet på pränt..

Profetisk dröm om bombplan?

apg29 - 02 Sep 16 kl. 14:50

Av Marguerite Petersson Jag tittade upp och fick se bombplan komma och dånet som vi hört, var dånet av fällda bomber. Kära läsare av Marana,ta! Efter att ha somnat om tidigt i morse hade jag denna dröm...


Fler inlägg från Bokbloggar

Dotter saknad

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Trollflöjten

Bokbloggar - 4 timmar sedan