Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Att läsa i December och under Nyårssprinten

Bokbloggar - 29 Nov 20 kl. 17:22

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Zoom tar bort 40-minutersgräns för gratissamtal i jul

Feber.se - 17 Dec 20 kl. 17:40

Videosamtala hur länge du vill med nära och kära Videosamtals-tjänsten Zoom har meddelat att man under några kommande storhelger kommer att ta bort den gräns på 40 minuter som man för tillfället har för avgiftsfria videosamtal via sin tjänst. Det gäller bland annat både helgerna under jul, då begränsningen tas bort 23 - 26 december, och nyår, då begräsningen tas bort från 30 december - 2 januari. Förutom det så kommer begränsningen tas bort under den judiska högtiden Hanukkah 17 - 19 december samt under de dagar under den amerikanska högtiden Kwanzaa som infaller samtidigt som nyår.

Epic Games kommer leverera ordentliga julklappar i år

Feber.se - 16 Dec 20 kl. 12:20

Nya gratisspel varje dag fram till nyår I december är den stora händelsen undertecknads födelsedag, med jul och nyår på delad andraplats. För att fira detta kommer Epic Games bjuda på lite extra gratisspel fram till nyår, i stället för att erbjuda ett par gratisspel varje vecka. Ett nytt spel kommer erbjudas varje dag fram till nyår, men vilka som kommer erbjudas är för tillfället okänt.

EU planerar att godkänna coronavaccin 23 december

Feber.se - 15 Dec 20 kl. 14:25

GOD JUL! Den svenska vaccinsamordnaren Richard Bergström har bekräftat uppgifter som gör gällande att EU planerar att godkänna Pfizer/Biontechs vaccin mot det nya coronaviruset 23 december. Bergström uppger också att en första leverans av Pfizer/Biontechs vaccin kan komma att levereras till Sverige 24 december.

Skyrim på ingång till Xbox Game Pass

Feber.se - 11 Dec 20 kl. 17:20

Samt fler Yakuza-spel Har du bott under en sten sedan 2011 och missat The Elder Scrolls V: Skyrim? Då har vi goda nyheter då spelet är på ingång till Xbox Game Pass och kommer bli tillgängligt för prenumeranter 15 december och kommer kunna liras på Xbox och Android via xCloud. Skyrim är inte det enda nya tillskottet till Game Pass, utan vi kommer även få tillgång till flera titlar i Yakuza-serien, The Medium, Among Us och Neoverse inom kort.

Marvel's Avengers får ny hjälte 8 december

Feber.se - 20 Nov 20 kl. 10:20

Kate Bishop tar sig an AIM Under gårdagen levererade Crystal Dynamics lite mer information om kommande Marvel's Avengers-tillägget Taking AIM och meddelade att superhjältefesten kommer dra igång 8 december. Med Taking AIM kommer vi inte bara få tillgång till nya uppdrag att beta igenom, utan vi kommer även få lira som pilbågskämpen Kate Bishop. I videon ovan får vi en ordentlig genomgång av vad Operation: Taking AIM kommer erbjuda samt vad Kate Bishop har för förmågor vi kommer få utnyttja på stridsfältet.

Trailer för S04 av Big Mouth

Feber.se - 14 Nov 20 kl. 11:00

På Netflix den 4 december Den fjärde säsongen av Netflix-serien Big Mouth har premiär den 4 december. Men redan nu kan man få sig en liten glimt av vad som kommer hända via denna nya trailer. Denna säsong utspelar sig på ett sommarläger som självklart innebär en hel del tonårsångest.

Trailer för Another Round

Feber.se - 12 Nov 20 kl. 10:40

Eller Druk som den heter på danska Blir man en lyckligare person om man alltid är lite lullig? Den frågan ställs i Mads Mikkelsens nya film Another Round, eller Druk, där Mads spelar en lärare som bestämmer sig för att testa tesen tillsammans med sina kollegor. 4 december har Another Round biopremiär och 18 december släpps filmen på VOD-tjänster.


Fler inlägg från Bokbloggar

Pottungen

Bokbloggar - 6 timmar sedan

Astrid & Amir

Bokbloggar - 8 timmar sedan