Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Ares och HPS presenterar diskret elcykel - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Ares och HPS presenterar diskret elcykel

Feber.se - 23 May 22 kl. 17:30

Vattenflaskan är batteriet Vi har tidigare skrivit om företaget Ares Modena och deras fräsiga bilar. Nu har de återigen slagit ihop sina påsar med cykeltillverkaren HPS och tagit fram en elcykel som de kallar för Aero. Men det ser inte ut som en elcykel utan som en vanlig snabb racer bara. "Hemligheten" ligger i drivlinan WattAssist Pro som är oerhört kompakt och lätt där all teknik sitter i vevpartiet. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

En cykel som ersätter golfbilen?

Feber.se - 02 May 22 kl. 18:00

Super73 visar specialbyggd elcykel Tillsammans med Topgolf har cykeltillverkaren Super73 tagit fram en tvåhjulig golfbil. Eller ja, det är en cykel, men tanken är att den här ska kunna ersätta golfbilen ute på greenen. Bygget baseras på den eldrivna cykeln S2 och den har en ram i aluminium, justerbar framgaffel, hållare för golfbagen, en liten kylväska på andra sidan och på ramen sitter det även en högtalare formad som en golfboll.

Cake släpper tvåhjulingar för småttingar

Feber.se - 20 Apr 22 kl. 16:45

Blev ingen elcykel för vuxna För någon vecka sedan så visade Cake upp något som liknade en cykel på sin instagram. Vi hoppades på en riktigt frän elcykel, men istället blev det tre fräna tvåhjulingar för kids. Tanken verkar vara att få in småttingarna i Cake-världen så att de kan köra riktiga bus-saker när de blir större.

Ares Modena visar S1 Project i produktionsform

Feber.se - 13 Apr 22 kl. 17:00

Har ändrat designen lite Ares Design, som numera heter Ares Modena, presenterar nu hur produktionsversionen av S1 Project kommer att se ut. Vi har skrivit om bilen tidigare och den baseras på Corvette C8. Som ni kan se har designen uppdaterats på ett par punkter och bilen har fått sig en ny nos med nya strålkastare.

Cake på gång med elcykel?

Feber.se - 10 Apr 22 kl. 10:30

Något ska presenteras Svenska Cake säljer saker på två hjul som drivs av el, och nu verkar det som att man även kommer att börja med cyklar. I går postade man en teaser på Instagram med bilden ovan och berättade att man kommer att utöka produktlinjen. Mer information ska komma snart.

Det här är Crescents nya elcykel Elma

Feber.se - 01 Mar 22 kl. 09:00

Har ABS-bromsar ABS-bromsar till bilar har funnits sedan 1978, men på cyklar är det inte lika vanligt. Crescents nya elcykel Elma har dock tekniken och den hjälper precis som på bilar till med bromseriet. De låsningsfria bromsarna gör att du kan trycka in handtagen så mycket du vill men bromsarna kommer ändå inte att låsa sig, och du slipper den där klassiska cykelvurpan som vi nog alla har varit med om någon gång.

Elcykel som hyllar Ducatis motorcyklar

Feber.se - 03 Feb 22 kl. 18:00

Rött och guld Super73 är ett företag från Kalifornien som tillverkar elcyklar. Nu har de gjort en specialare för att fira Ducatis historia. Temat är därför såklart rött och gafflarna är anodiserade i guldfärg.

Harley-Davidson skojar med cykel-stereotyper

Feber.se - 22 Nov 21 kl. 16:00

I ny reklamfilm för deras elcykel För ett år sedan lanserade Harley-Davidson sitt nya elcykelmärke Serial 1. De är därmed fortfarande ganska gröna på området men hoppas att de kan sticka ut lite i alla fall, bland annat genom den här reklamfilmen där de trycker på att det är roligare med elcykel än en vanlig cykel. Läs vidare och kommentera: https://feber.

VanMoof presenterar en snabbare elcykel

Feber.se - 12 Oct 21 kl. 18:45

VanMoof V ska passa bättre för längre distanser Idag har det nederländska elcykel-företaget VanMoof presenterat en ny snabbare elcykel som de själva säger kommer "omdefiniera personlig transport inom staden för gott". VanMoof V har inställningar som gör att den kan användas lagligt oavsett land, men som mest kommer cykeln att gå i 60 km/h. VanMoof V ska vara anpassad för längre sträckor med en mjukare upplevelse.

Hembyggd elcykel med stora AMG-fälgar

Feber.se - 12 Oct 21 kl. 13:30

Kul projekt! Henny Butabi är ett stort Mercedes- och AMG-fan så när han fick för sig att bygga en elcykel från grunden var det givet att den skulle rulla på feta AMG-fälgar. Bygget är inte snabbt, det är tungt, svårt att svänga med och har för klena bromsar.

Belgisk elcykel kommer till Sverige

Feber.se - 24 Aug 21 kl. 19:45

Generation fyra är på gång Snygga elcyklar kan man inte få för många av. Cowboy är en belgisk sådan som både ser bra ut och som verkar rätt trevlig teknisk. Med rätt ska på mobilen fäster man den till exempel med ett klick och med appen kan man sedan navigera och ha sig samtidigt som mobilen laddas.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.