Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Anna Jansson: "Jag är så ledsen"

Nyhetspressen - 20 Nov 17 kl. 12:09

Deckardrottningen Anna Jansson är bestört över beskedet att Crimetime försvinner från Gotland.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Canal Digital sålde tvåårsavtal till demenssjuk 84-åring

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 18:00

När försäljaren från Canal Digital lämnade pensionsparet hade den 84-årige mannen undertecknat ett avtal på två år.Dagen efter var besöket glömt, och några dagar senare kom en avi på en parabolantenn som skulle hämtas ut.- Jag blir ledsen när man lurar gamla människor på det här viset, säger Anna Dahlholm, som är släkt med paret..

”När jag idag besöker Malmö, Eslöv och Lund gör jag det med ett särskilt fokus på folkbildningen.”

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 04:00

Anna Ekström (S), gymnasie- och kunskapslyftsminister..

Fyrbarnsmamman Anna, 43, lever nästan helt avfallsfritt

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 16:50

Anna Rydne har fyra små barn – men behöver ändå bara slänga sopor en gång varannan månad.Familjen lever efter ”zero waste”, alltså i princip avfallsfritt. Och enligt Anna har det inte försvårat vardagen.

Initiativtagaren: ”Kan ibland tänka hur fan stod jag ut”

Nyhetspressen - 29 Nov 17 kl. 21:03

Giv akt och bit ihop. Det var det Anna Berkestedt Jonsson fick lära sig när hon - som ensam kvinna - gjorde värnplikten i Östersund.  – Jag fick höra skitsnack om utsatta kvinnliga officerare som anmält tidigare, det ledde aldrig till något gott, säger Anna Bjerkestedt Jonsson, initiativtagaren till uppropet #givaktochbitihop.

Anna och dottern blev beskjutna av luftvapen på väg hem från shoppingen: "Jag är fortfarande skakig"

Nyhetspressen - 25 Nov 17 kl. 17:05

När Anna Ringström och dottern Emma var på väg hem i bilen från fredagens IKEA-shopping blev de beskjutna. – Det small till rejält i bilen och jag trodde något lossnat. Det visade sig vara tre skott från luftgevär eller annat luftvapen som skjutits rakt mot passagerardörren.

Julklappsilskan: "Riktigt ledsen"

Nyhetspressen - 24 Nov 17 kl. 14:37

Hon samlade in pengar så att deras barn skulle få julklapparna familjen inte hade råd med.Familjens reaktion var inte vad Agnes-Cecilia Karlsson räknat med. – Jag blev riktigt ledsen och besviken.

Holmlunds beslut – inför premiären

Nyhetspressen - 21 Nov 17 kl. 13:50

Anna Holmlund är på väg tillbaka efter sin krasch i Italien. Men pojkvännen Victor Öhling Norbergs avsked inför världscupssäsongen blev tungt för 30-åringen. – Hon blev ledsen när han reste, säger pappa Lars Holmlund till SVT.

Utbrända Anna Hestner tar strid för de sjuka: "om jag kan ge röst åt några andra så är det värt det"

Nyhetspressen - 21 Nov 17 kl. 06:00

Anna Hestner fick kämpa i två månader för att ens få vara sjukskriven för utmattningssyndrom. Nu säger Försäkringskassan nej till halvtidssjukskrivning. Hon tänker överklaga beslutet.

Uppgifter: Bilbränder hämndaktion mot Boråspolisen

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 19:00

Minst 14 bilar brandskadades i Borås på lördagskvällen. Enligt flera källor till BT kan bakgrunden vara en protest mot polisen. – Jag kan inte uttala mig om det, säger lokalpolisområdeschefen Tomas Stakeberg Jansson..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Domaren fattade beslut om bolag han själv ägde

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:32

Justitierådet och ordförande i Högsta domstolen Stefan Lindskog ägde aktier för miljoner i det värmländska bolaget Environiq.När bolagets grundare och företagsledningen stämdes av en annan av aktieägarna gick ärendet till slut upp i Högsta domstolen – och där avslog Lindskog själv prövningsansökan.– Enligt gängse jävsregler så är det en självklarhet att han skulle ha avsagt sig det här ärendet, säger jävsexperten och professor Folke Johansson.

Baggö Marina i Ekenäs ska sätta fart på båtturismen med EU-bidrag

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:28

Småbåtshamnen i Ekenäs skärgård är en av sju hamnar i Finland som får EU-pengar för att utöka och förbättra sin service..

Därför inför vi integrationsplikt

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:30

För oss är det viktigt att signalera att rättigheter och skyldigheter hör ihop. Alla måste bidra för att upprätthålla det svenska samhället som byggts upp under decennier, skriver tre moderater i Vellinge efter beslutet om integrationsplikt..

"Vi vill bestämma hur pappa vårdas på sjukhuset" – skyhöga blodsockervärden fick anhöriga att reagera

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:21

Frank Norrgrann är strokepatient med diabetes. Den näringslösning som används inom sjukvården får hans blodsockervärden att rusa iväg. Men som patient eller anhörig är det svårt att utmana vårdrekommendationerna..

Skoterstriden: Kräver totalt fjällförbud nästa vår

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:05

Samebyarna kräver totalförbud för skotertrafik i fjällen nästa vår och hoppas att länsstyrelsen tillmötesgår dem..

Kattparasiten tar över vår hjärna

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:00

En parasit hos katter tar sig in i människors hjärnor och påverkar vårt beteende. Nu har forskare vid Stockholms universitet upptäckt hur parasiten tar över våra celler. "Vi har avkodat hur parasiten bär sig åt för att ta över kontrollen av immunceller,.

Mäktiga hyllningen – efter jätterysaren

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 23:17

3000 jämtar gjorde resan till Berlin för att se Östersund i Europa League.Nu hyllas de av lagkaptenen Brwa Nouri och tränaren Graham Potter,– Det är otroligt. Vi är så stolta över dem, säger Potter till Kanal 9.

ÖFK kryssade i årets sista match – missade förstaplatsen i gruppspelet

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Det var en jämn match på Olympiastadion i Berlin där ÖFK hade tufft under stora delar av tillställningen. Med drygt fyra minuter kvar hade ÖFK chansen att vinna, men Brwa Nouri missade straffen..

Missade straff – nu kan ÖFK få möta storklubb

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Brwa Nouri hade ett jätteläge att skjuta gruppsegern till Östersund.Då missade ÖFK:s lagkapten en straff – och ÖFK fick bara 1-1 borta mot Hertha Berlin.Nu riskerar man mardrömsmotstånd i form av Atlético Madrid, RB Leipzig eller CSKA Moskva i slutspelet.

Kamprads nya miljongåva – hjälper svenska sjukvården

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:22

Här är Ingvar Kamprads nya miljongåva.Ikea-grundaren skänker 4,5 miljoner till Ljungby lasarett, skriver Smålandsposten.– Ja, det stämmer att det är Ingvar själv som donerar dessa pengar och inte stiftelsen, säger Marie Jadner på Region Kronoberg..

Samhällsvetenskap eller samhällsvision?

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:10

Katalys, som är ett institut för facklig idéutveckling, publicerade nyligen en rapport med  titeln ”Finansialiseringen av Sverige: På väg mot nästa kris?” (DN-debatt hade den 25 november ett kondensat av rapporten.) Rapportförfattare är de två organisationsforskarna Claes Belfrage och Markus Kallifatides.

Papagiannopoulos bryter fram och ger sånär ÖFK ledningen – se skottet här

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 21:42

Med halvtimmen spelad begav sig ÖFK-backen Sotirios Papagiannopoulos iväg på offensiv räd och kunde dra iväg ett vänsterskott som sånär gav ÖFK ledningen..