Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Anders Timell har blivit pappa

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 10:51

Anders Timell har blivit pappa. I ett inlägg på Instagram presenterar han nyheten."Nu är vi tre! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Anders minibuss stals – körde ifatt tjuvarna och band dom

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 19:39

Anders Grubb från Älvsjö tog lagen i egna händer när hans minibuss stals. Tillsammans med en vän körde han efter tjuvarna och grep dom.- Vi slet ut dom ur bilen och satte fast händerna bakom ryggen med buntband så de inte kunde smita helt enkelt, säger Anders Grubb..

Polisens förhör med kollegerna om Timell

Nyhetspressen - 04 Dec 17 kl. 06:33

Polisen för en kamp mot klockan i våldtäktsutredningen mot Martin Timell. Flera vittnen har förhörts – däribland Lulu Carter – och polisen lägger nu pusslet kring vad som hände under festnatten på Mjölkö. Vid sidan av de inblandades berättelse kan fotografier från festen spela en avgörande roll i utredningen.

Måns Zelmerlöw ska bli pappa: "En liten hjälte kommer"

Nyhetspressen - 03 Dec 17 kl. 19:59

Gravidlycka!Måns Zelmerlöw blir pappa för första gången.Det berättar Eurovision Song Contest-vinnaren själv på Instagram.

Miljonsmällen för Martin Timell – efter våldtäktsanklagelserna

Nyhetspressen - 03 Dec 17 kl. 07:01

Martin Timell har varit en miljonmaskin för både TV4 och sig själv. Äntligen hemma-profilen drog in fyra miljoner 2016 – och har sedan den misstänkta våldtäkten omsatt 40 miljoner kronor. Timell har investerat pengarna i fastigheter och lyxbilar.

Timell-utredningens kamp mot klockan

Nyhetspressen - 02 Dec 17 kl. 08:05

Martin Timell misstänks mot sitt nekande för att ha våldtagit en kvinnlig medarbetare ute på sitt lantställe. Polisen Patrik Zanders utreder den misstänkta våldtäkten – och han ser flera problem med att det gått snart tio år sedan brottstillfället. – Generellt så är det självklart ett försämrat utredningsläge i takt med att tiden går, säger han.

Fredrik Eklund har blivit pappa

Nyhetspressen - 29 Nov 17 kl. 06:16

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund och hans make Derek Kaplan har äntligen blivit pappa till tvillingar.Det skriver han själv på Instagram."Lyckligaste ögonblicket i mitt liv.

Hård kritik mot TV4 efter granskning

Nyhetspressen - 23 Nov 17 kl. 15:54

TV4 får hård kritik för sitt hanterande av Timell i ljuset av #metoo, det visar en extern granskning. Timell borde fått sluta tidigare..

Glädjebeskedet: Erik Karlsson ska bli pappa

Nyhetspressen - 23 Nov 17 kl. 06:59

Erik Karlsson ska bli pappa. Det avslöjar hans fru, Melinda Karlsson, på Twitter. "Den bästa nyheten i våra liv", skriver hon.

Tedenby nybliven pappa: "Ger mycket energi"

Nyhetspressen - 23 Nov 17 kl. 06:29

HV71 har varit lediga från match sedan storförlusten i fredags hemma mot Linköping HC. Under den tiden har även Mattias Tedenby hunnit bli pappa för första gången. - Det känns jättehärligt, säger Tedenby till Jnytt.

64-årige Anders Kalin mördades i Kallhäll

Nyhetspressen - 21 Nov 17 kl. 19:52

Den nyblivne pensionären Anders Kalin, 64, mördades i samband med sin dagliga skogspromenad den 10 november.Nu vädjar polisen och familjen om hjälp för att lösa mordet.En av polisens teorier är att Anders Kalin utsattes för ett rånmord.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Domaren fattade beslut om bolag han själv ägde

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:32

Justitierådet och ordförande i Högsta domstolen Stefan Lindskog ägde aktier för miljoner i det värmländska bolaget Environiq.När bolagets grundare och företagsledningen stämdes av en annan av aktieägarna gick ärendet till slut upp i Högsta domstolen – och där avslog Lindskog själv prövningsansökan.– Enligt gängse jävsregler så är det en självklarhet att han skulle ha avsagt sig det här ärendet, säger jävsexperten och professor Folke Johansson.

Baggö Marina i Ekenäs ska sätta fart på båtturismen med EU-bidrag

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:28

Småbåtshamnen i Ekenäs skärgård är en av sju hamnar i Finland som får EU-pengar för att utöka och förbättra sin service..

Därför inför vi integrationsplikt

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:30

För oss är det viktigt att signalera att rättigheter och skyldigheter hör ihop. Alla måste bidra för att upprätthålla det svenska samhället som byggts upp under decennier, skriver tre moderater i Vellinge efter beslutet om integrationsplikt..

"Vi vill bestämma hur pappa vårdas på sjukhuset" – skyhöga blodsockervärden fick anhöriga att reagera

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:21

Frank Norrgrann är strokepatient med diabetes. Den näringslösning som används inom sjukvården får hans blodsockervärden att rusa iväg. Men som patient eller anhörig är det svårt att utmana vårdrekommendationerna..

Skoterstriden: Kräver totalt fjällförbud nästa vår

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:05

Samebyarna kräver totalförbud för skotertrafik i fjällen nästa vår och hoppas att länsstyrelsen tillmötesgår dem..

Kattparasiten tar över vår hjärna

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:00

En parasit hos katter tar sig in i människors hjärnor och påverkar vårt beteende. Nu har forskare vid Stockholms universitet upptäckt hur parasiten tar över våra celler. "Vi har avkodat hur parasiten bär sig åt för att ta över kontrollen av immunceller,.

Mäktiga hyllningen – efter jätterysaren

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 23:17

3000 jämtar gjorde resan till Berlin för att se Östersund i Europa League.Nu hyllas de av lagkaptenen Brwa Nouri och tränaren Graham Potter,– Det är otroligt. Vi är så stolta över dem, säger Potter till Kanal 9.

ÖFK kryssade i årets sista match – missade förstaplatsen i gruppspelet

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Det var en jämn match på Olympiastadion i Berlin där ÖFK hade tufft under stora delar av tillställningen. Med drygt fyra minuter kvar hade ÖFK chansen att vinna, men Brwa Nouri missade straffen..

Missade straff – nu kan ÖFK få möta storklubb

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Brwa Nouri hade ett jätteläge att skjuta gruppsegern till Östersund.Då missade ÖFK:s lagkapten en straff – och ÖFK fick bara 1-1 borta mot Hertha Berlin.Nu riskerar man mardrömsmotstånd i form av Atlético Madrid, RB Leipzig eller CSKA Moskva i slutspelet.

Kamprads nya miljongåva – hjälper svenska sjukvården

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:22

Här är Ingvar Kamprads nya miljongåva.Ikea-grundaren skänker 4,5 miljoner till Ljungby lasarett, skriver Smålandsposten.– Ja, det stämmer att det är Ingvar själv som donerar dessa pengar och inte stiftelsen, säger Marie Jadner på Region Kronoberg..

Samhällsvetenskap eller samhällsvision?

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:10

Katalys, som är ett institut för facklig idéutveckling, publicerade nyligen en rapport med  titeln ”Finansialiseringen av Sverige: På väg mot nästa kris?” (DN-debatt hade den 25 november ett kondensat av rapporten.) Rapportförfattare är de två organisationsforskarna Claes Belfrage och Markus Kallifatides.

Papagiannopoulos bryter fram och ger sånär ÖFK ledningen – se skottet här

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 21:42

Med halvtimmen spelad begav sig ÖFK-backen Sotirios Papagiannopoulos iväg på offensiv räd och kunde dra iväg ett vänsterskott som sånär gav ÖFK ledningen..