Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Amazon lanserar print-on-demand i Sverige - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Amazon lanserar print-on-demand i Sverige

Feber.se - 30 May 22 kl. 13:00

Böcker trycks när de beställs Nu lanserar Amazon sin tjänst print-on-demand-tjänst för böcker i Sverige. Målet med tjänsten är att göra det lättare för oberoende författare att ge ut sina titlar som fysiska böcker, genom ett system där boken trycks först efter att kunden lagt sin beställning. Gulfem Toygar, Sverigechef på Amazon säger: "Med Amazons print-on-demand-tjänst kan såväl eteblerade författare som skribenter med författardrömmar nå miljontals läsare runtom i världen, och vi är så glada att även lansera på amazon.se. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Netflix lanserar Mystery Box

Feber.se - 20 May 22 kl. 20:30

Funktion för barn med beslutsångest Netflix lanserar nu en ny funktion för barn som heter Mystery Box som på ett roligt och interaktivt sätt ska göra det lättare för barn att upptäcka nya filmer och serier baserat på vad barnen tidigare tyckt om att titta på. I mitten av titlarna i barnets favoritrad, syns en glittrande mystisk låda märkt med “New For You”. I lådan gömmer sig en karaktär kopplad till den nya titeln som presenteras för barnen.

Amazon gör sin första svenska tv-serie

Feber.se - 18 May 22 kl. 09:00

Toppen är en politisk satirserie Amazon Studios kommer nu att börja spela in sin första svenska tv-serie till Amazons streamingtjänst Prime Video. Serien heter Toppen och beskrivs som en politisks satirserie. Bland de medverkande i Toppen hittas Sissela Benn, Robert Gustafsson och Klara Hodell Risberg.

En trailer för S03 av The Boys

Feber.se - 16 May 22 kl. 18:15

Hajp! Amazon bjuder här på den första ordentliga trailern för den tredje säsongen av The Boys. Trailern ger oss bland annat en bättre titt på Jensen Ackles som Soldier Boy!

Amazon släpper app för tv-rekommendationer

Feber.se - 06 May 22 kl. 13:30

Hitta något att kolla på genom att spela spel Amazon verkar ha insett att det ibland kan vara svårt att hitta något att titta på oavsett hur många streaming-tjänster man har tillgång till. För att göra det lite enklare har Amazon utvecklat appen "IMDb What to Watch" där man genom enklare spel kan ge tittaren rekommendationer om vad den kanske vill titta på. Initialt finns det tre spel tillgängliga i IMDb What to Watch-appen.

Trailer för Night Sky

Feber.se - 03 May 22 kl. 19:00

Ny scifi-serie på Amazon Prime Video Här kommer trailern för Amazons kommande tv-serie Night Sky, en serie som beskrivs som ett äventyrligt scifi-drama. I Night Sky får vi följa de Franklin (J.K.

ONE Championship avslöjar nya samarbetet – med Amazon!

MMAnytt - 28 Apr 22 kl. 19:41

Kampsportsorganisationen ONE Championship har säkrat ett nytt avtal med e-handelsföretaget Amazon. På onsdag avslöjade organisationen att de nått en överenskommelse med storföretaget Amazon för streaming i Nordamerika. Tolv ONE-galor kommer att sändas via Amazon Prime Video varje år.

It Takes Two-filmen ser ut att landa på Amazon

Feber.se - 21 Apr 22 kl. 19:30

Dwayne "The Rock" Johnson i en av huvudrollerna? Både Variety och Deadline har varit i kontakt med källor som uppger att filmatiseringen av svenska Hazelight Studios spel It Takes Two har köpts in av Amazon Studios och Dwayne "The Rock" Johnsons filmbolag Seven Bucks Productions. Förutom Amazon och Seven Bucks så är även dj2 Entertainment, samma företag som tidigare producerat Sonic the Hedgehog, inblandade i produktionen av It Takes Two-filmen.

Amazon öppnar upp Amazon Prime för andra leverantörer

Feber.se - 21 Apr 22 kl. 17:30

Ska börja konkurrera med UPS, FedEx och posten? Amazon meddelade idag att man kommer att öppna upp sitt leveransnätverk Amazon Prime för tredjeparts-handlare. Den nya tjänsten kommer att kallas för "Buy With Prime".

Red Band-trailer för nya Kids in the Hall

Feber.se - 14 Apr 22 kl. 18:30

Snart är det dags! Som bekant kommer Amazon återuppliva den legendariska sketchserien Kids in the Hall den 13 maj. Denna nya säsong fick i går kväll sig en ny trailer och den kan du kolla in ovan.

Nu kan man be Alexa att plantera ett träd

Feber.se - 12 Apr 22 kl. 16:30

Om man vill bidra till en lite grönare planet Amazon har lanserat en ny funktion till Alexa som gör att amerikanska användare nu kan be den smarta assistenten att plantera ett riktigt träd. Det hela är ett samarbete mellan Amazon och välgörenhetsorganisationen "One Tree Planted" som man inlett för att uppmärksamma den så kallade "Earth Month". Ber en användare Alexa att plantera ett träd så kommer det att dras 1 dollar från användarens Amazon-konto vilket går till One Tree Planted.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.