Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Alibi AB

Bokbloggar - 13 Jan 21 kl. 14:55

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

HD friar kvinna från åtal om skyddande av brottsling

Nyhetspressen - 17 Apr 19 kl. 08:58

Även Högsta domstolen friar kvinnan från åtalet om grovt skyddande av brottsling. HD skriver på sin webbplats att straffansvaret för skyddande av brottsling inte omfattas av exempelvis ett falskt alibi åt en person som redan är dömd för brott..

Att stänga gränserna är inte att ta ansvar

Nyhetspressen - 19 Jun 18 kl. 12:27

Att Heberlein, Wutzler och Sonesson hellre vill samarbeta med SD än C är inget nytt. Men vill man vara moraliska förebilder kan man väl åtminstone säga det öppet, framför att försöka driva in dolken i ryggen på allianssamarbetet med migrationspolitiken som alibi, skriver tre C-toppar i Skåne..

Granskningen av fallet Kevin vinner Stora Journalistpriset

Nyhetspressen - 23 Nov 17 kl. 19:18

Dan Josefsson, Anna Nordbeck, Johannes Hallbom och Jakob Larsson tog hem pris för fallet Kevin, Dokument inifrån, Sveriges Television. Juryns motivering löd: ”Genom nitiskt detektivarbete hittade de ett borttappat alibi, aldrig visade förhör och avslöjade en 19 år gammal polisiär sanning som falsk i ett berättande i världsklass.”.

Polisens nya bevis i mordgåtan

Nyhetspressen - 30 Sep 16 kl. 21:31

Den 43-årige man som misstänkts ha eldat upp sin exfru hade brännskador, enligt Helsingborgs Dagblad. Polisen anser sig också ha spräckt mannens alibi. Sammantaget är det flera mindre detaljer som gör att 43-åringen på sannolika skäl är misstänkt för mordet..

Misstänkt 19-åring på fri fot

UNDERBARACLARA - 17 Mar 16 kl. 15:42

Den 19-åriga man som greps i samband med det dramatiska rånförsöket mot Guldfynd i Helsingborg har släppts på fri fot. Polisen fick tag på mannen bara timmarna efter händelsen i tisdags, men han har kunnat presentera ett vattentätt alibi, enligt uppgifter till Helsingborgs Dagblad.

Alla förändringar måste starta internt

UNDERBARACLARA - 17 Jan 15 kl. 00:00

Den tidigare socialdemokratiska medlemmen Bassam Achour har tröttnat på att vara ett utomeuropeiskt alibi och har valt att lämna partiet. Han ifrågasätter varför utomeuropeiska medlemmar endast blir ersättare i styrelser och nämnder och hur kommer det sig att för- delningen generellt är så dålig? Harriet Hedlund (S), ordförande för Umeå Arbetarekommun, ger direkt sitt svar.

Förändringen måste starta internt

UNDERBARACLARA - 16 Jan 15 kl. 23:00

Den tidigare socialdemokratiska medlemmen Bassam Achour har tröttnat på att vara ett utomeuropeiskt alibi och har valt att lämna partiet. Han undrar varför utomeuropeiska medlemmar endast blir ersättare i styrelser och nämnder och hur kommer det sig att fördelningen generellt är så dålig? Harriet Hedlund (S), ordförande för Umeå Arbetarekommun, ger direkt sitt svar.

Jag måste ha ett alibi

Spiderchick - 21 Oct 13 kl. 18:16

Min kille kommer INTE bli glad när han inser att någon (eventuellt jag) har rensat nötmixen på alla mandlar, cashew och pistagenötter.             Det är tydligen inte politiskt korrekt att göra sådana här utrensningar. Tydligen måste man föra en jämn ätning av samtliga nötter, även de sorter man inte är speciellt förtjust i.

Videor: Cruz DurrtyJada och Rico Won feat. Alibi

Whoa.nu - 17 Mar 12 kl. 13:51

Foto: facebook.com/CruzDurrtyJada Ni har stiftat bekantskap med Guerilla War Tactix förut här på Whoa. Nu har den svenske medlemmen i gruppen – rapparen Cruz DurrtyJada – släppt videon Alien Abduction, vars låt finns med i extramaterialet till den kommande dokumentären The Montauk Chronicles (release senare under 2012).


Fler inlägg från Bokbloggar

Oäktingens blod

Bokbloggar - 8 timmar sedan