Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Alexander Skarsgård umgås med exet Alexa Chung

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 13 Mar 18 kl. 08:32

I Helgen syntes Alexander Skarsgård, 41, och modeprofilen Alexa Chung ,34, hand i hand på en tågstation i London. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Alexa blir mindre snackig

Feber.se - 19 Mar 18 kl. 14:00

Får ett lite tystare läge Amazon har implementerat en ny funktion i sin smarta assistent Alexa vilken innebär att Alexa blir lite mindre snacksalig och bara lämnar väldigt korta bekräftelser på att ett röstkommando har uppfattats. Ställer man in det så kallade "brief mode" i Alexas inställningar så besvarar den många kommandon med en kort ljudsignal istället för de vanliga fraserna. Ni kan kolla in ett kort exempel på "brief mode" i videoklippet ovan cirka 45 sekunder in i videon.

Alexander vår nye kommunpolis

Nyhetspressen - 17 Mar 18 kl. 06:00

Nu släcker Alexander Vujovic, 50, blåljusen, och lyfter blicken mot framtiden i stället – som ny kommunpolis i Karlskrona och Ronneby, och med fokus på det brottsförebyggande arbetet..

Husqvarnas gräsklippare får stöd för Alexa

Feber.se - 15 Mar 18 kl. 13:45

"Alexa, try not to run the kids over" Husqvarna skriver i ett pressmeddelande att många av deras robotgräsklippare snart kommer att gå att styra med hjälp av rösten och Amazons smarta assistent Alexa. Den 1 september drar Husqvarna igång tjänsten "Just ask Alexa!" vilket innebär att en del av företagets robotgräsklippare kommer att förstå röstkommandon som till exempel "start", "stop" och "park".

Nu kommer HAL 9000 med Alexa

Feber.se - 12 Mar 18 kl. 13:42

Låtsas att ditt smarta hem är ett rymdskepp Det har börjat dyka upp allt fler prylar med Amazons smarta assistent Alexa inbyggd och här kommer ytterligare en sådan pryl. Det är företaget Master Replicas Group (MRG) som har tagit fram en smart assistent som ser ut som datorn/roboten HAL 9000 från Stanley Kubricks klassiska film 2001: A Space Odyssey. Assistenten kan svara både som HAL 9000 och Alexa som ni kan lyssna på i klippet nedan.

Alexa har börjat skratta ut sina användare

Feber.se - 08 Mar 18 kl. 10:37

Smart assistent skrattar kusligt De senaste två veckorna har flera användare av Amazons smarta assistent Alexa uppgett att denna ibland har börjat skratta kusligt åt dem. Ni kan lyssna på hur Alexas "spökskratt" låter i den inbädda tweeten nedan. Amazon uppges vara medvetna om problemet och säger nu att de kommer att ändra röstkommandot "Alexa laugh" till "Alexa, can you laugh?

Amazon vill att vi ska ha Alexa på kontoret

Feber.se - 30 Nov 17 kl. 21:00

En företagsversion av den smarta assistenten ska vara på gång Enligt flera källor CNBC har talat med så kommer Amazon att presentera en företagsinriktad version av sin smarta assistent Alexa under sin årliga re:Invent-konferens som går av stapeln den här veckan. Det handlar om en plattform som ska gå under namnet "Alexa for Business" och som kommer att vara försedd med färdigheter som passar på företag. Det kan till exempel handla om möjligheter att sätta igång telefonkonferenser, appar för att organisera data och extra säkerhetsskydd som gör så att flera personer kan identifiera sig till en och samma business-alexa samtidigt.

Alexa får stöd för Destiny 2

Feber.se - 30 Nov 17 kl. 20:45

Få speltips och spelinformation från smarta högtalare Activision och Bungie har tagit fram en ny färdighet (skill) till Amazons smarta assistent Alexa med vilken man kan få reda på lite tips och trix om företagens populära spel Destiny 2. Alexa-användare kommer nu att kunna fråga Alexa om speltips och även kunna få reda på lite bakgrundsinformation om spelets handling och annat som kanske kan vara intressant. Rent konkret så verkar det som om spelaren använder Alexa för att fråga Destinys artficiella intelligens Ghost om råd.

Snubbe ger Furby Alexa-stöd

Feber.se - 30 Nov 17 kl. 14:00

Säg hej till Furlexa! Zach från Youtube-kanalen Howchoo har levererat en ny video där han visar upp sin modifierade Furby som fått stöd för Amazons smarta röstassistent Alexa. Hela projektet kostade drygt 50 dollar och bortsett från den klassiska Furby-dockan behövdes endast ett stycke Raspberry Pi samt några rader Python-kod för att allting skulle rulla.

Polisen jagar kidnapparen Alexander "Bax" Camara

Nyhetspressen - 29 Nov 17 kl. 17:59

Alexander "Bax" Camara, 27, misstänks för människorov och försök till utpressning.Hittills i år har han dömts till fängelse – två gånger.Nu går polisen ut med en efterlysning efter att han rymt i samband med ett sjukhusbesök i Huddinge.

Skarsgård förd akut till sjukhus

Nyhetspressen - 25 Nov 17 kl. 08:00

Alexander Skarsgård fick föras akut till sjukhus i Kanada efter en mystisk skada. Stjärnan visar upp en kryptisk bild med sin hand och en spruta – där han skriver att sjuksköterskorna räddade livet på honom: "Idag tackar jag syster Rosalie och Dr. Taleb vid det lokala sjukhuset i Lachute, Quebec.


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Se trailern för "Deadpool 2"!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 7 timmar sedan

Ryan Reynolds är tillbaka med den efterlängtade forssättningen på Deadpool!

Andreas Weise åtalad för brott!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 14 timmar sedan

– Jag vet att det var fel, har han sagt till polisen, men jag fick det inte att fungera med bluetooth.

Queen Latifahs mamma har gått bort!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 14 timmar sedan

Stjärnan i stor sorg efter mammans bortgång!

Hilary Swank redo för comeback!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 16 timmar sedan

För tre år sedan försvann stjärnan från rampljuset – nu förklarar hon sin långa frånvaro.

Elisabeth Hurleys systerson attackerad med kniv!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - Igår: 15:32

Nu delar skådisen med sig av den hemska bilden på systersonens skada och ber allmänheten om hjälp för att fånga gärningsmännen!

Isabella Löwengrip får en egen realityserie!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - Igår: 09:03

-Det blir en mix av " Keeping up with the Kardashians" och "The office" säger hon.

Forna Disney-stjärnan sköt ihjäl sin ex-fru!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - Igår: 08:43

Kevin Crane försökte sedan ta livet av sig själv.

Cyntia Nixon vill bli guvenör i New York!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - Igår: 06:34

"Sex and the city"-skådisen bekräftar att hon kommer ställa upp I nästa guvernörsval!