Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp försenas - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp försenas

Feber.se - 24 Oct 21 kl. 11:00

Till våren 2022 Folk som såg fram emot att få spela Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp innan årets slut får lugna könet en aning eftersom Nintendo nu har bestämt sig för att inte släppa det förrän under vården 2022. Denna samling innehåller de två första Advance Wars-spelen som släpptes till Game Boy Advance för en herrans massa år sedan. Spelen är dock omgjorda, både spel- och grafikmässigt vilket ju är trevligt. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Matmata i Tunisien – grotthus, Star Wars, utsiktsplatser

Freedomtravel - 14 Nov 21 kl. 06:00

Matmata i Tunisien är en liten berberby i södra Tunisien, där man traditionellt har bott i grottor under marken. Idag är byn känd för den speciella grottarkitekturen – men också som inspelningsplats för två av Star Wars-filmerna. Matmata i Tunisien De speciella grotthusen i Matmata i Tunisien berättar en intressant historia.

Trailer för nya säsongen av Jurassic World: Camp Cretaceous

Feber.se - 11 Nov 21 kl. 13:45

Mer animerade dinosaurie-äventyr på Netflix Nästa månad drar en ny säsong igång av den animerade tv-serien Jurassic World: Camp Cretaceous igång på Netflix och här kommer en trailer för den. I den nya säsongen kommer ungdomarna på dinosaurielägret lämna Isla Nublar för att istället råka stranda på en helt ny ö. Givetvis finns det dinosaurier även där men även andra klonade förhistoriska djur och en del robotkreationer.

Trailer för fjärde säsongen av Jurassic World: Camp Cretaceous

Feber.se - 11 Nov 21 kl. 13:45

Mer animerade dinosaurie-äventyr på Netflix Nästa månad drar en ny säsong igång av den animerade tv-serien Jurassic World: Camp Cretaceous igång på Netflix och här kommer en trailer för den. I den nya säsongen kommer ungdomarna på dinosaurielägret lämna Isla Nublar för att istället råka stranda på en helt ny ö. Givetvis finns det dinosaurier även där men även andra klonade förhistoriska djur och en del robotkreationer.

Star Wars: Rogue Squadron försenas

Feber.se - 09 Nov 21 kl. 10:00

Blir nog inget släpp förrän efter 2023 Förra året blev det känt att Disney skulle göra en Stjärnornas krig-film som baserad på Rogue Squadron-historien som handlar om ett gäng som slår sig samman för att bekämpa imperiet. I Star Wars-universumet bildades skvadronen av Wedge Antilles, piloten som bland annat medverkat i originaltrilogin. Filmen regisseras av Patty Jenkins, regissören som tidigare gjort bland annat de två senaste Wonder Woman-filmerna.

Bioware släpper 4K-version av Star Wars: The Old Republic-trailer

Feber.se - 08 Nov 21 kl. 18:30

Är fortfarande bra fet Star Wars: The Old Republic släpptes för snart tio år sedan och för att fira årsdagen har Bioware släppt en uppfräschad version av den klassiska trailern för spelet som fick många att bli aspepp på spelet. Och trailern gör ju onekligen en riktigt sugen att hoppa in i det anrika MMO:t igen, även om det inte riktigt ger en samma upplevelse som de andra två KOTOR-spelen. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Tozeur i Tunisien – oaser, äventyr och Star wars

Freedomtravel - 06 Nov 21 kl. 06:00

Tozeur ligger i den västra delen av Tunisien, och fungerar som utgångspunkt för ökenäventyr och besök vid inspelningsplatser för Star Wars. Här hittar du våra bästa tips på saker att se och göra i den här spännande delen av Tunisien. Tozeur i Tunisien Tozeur kan sägas vara lite av en ”huvudstad” för den södra delen […] Inlägget Tozeur i Tunisien – oaser, äventyr och Star wars dök först upp på FREEDOMtravel - Resemagasin med massor av resmål och inspiration.

Castlevania Advance Collection är nu officiellt bekräftad

Feber.se - 24 Sep 21 kl. 13:00

Kan köpas nu Under några månader har diverse åldersrekommendationssystem världen över antytt att en samling med Castlevania-spel från Game Boy Advance var på gång. Under gårdagens Nintendo Direct-jippo bekräftades samlingens existens och inte bara det, samlingen finns nu tillgänglig. Samlingen heter Castlevania Advance Collection och innehåller spelen: Castlevania: Circle of the Moon Castlevania: Harmony of Dissonance Castlevania: Aria of Sorrow Castlevania: Dracula X Läs vidare och kommentera: https://feber.

Nytt Nintendo Direct i natt

Feber.se - 23 Sep 21 kl. 12:00

40 min långt I natt vid midnatt kommer Nintendo sända ett Nintendo Direct som kommer att vara runt 40 minuter långt. Exakt vad som kommer visas är oklart men enligt Nintendo kommer fokus ligga på de Nintendo Switch-spel som släpps under vinterhalvåret. Det innebär att vi sannolikt får se mer från spel som Metroid Dread, Super Mario Party Superstars och Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp.

Lego Star Wars släpper fem väldigt korta Halloween-filmer

Feber.se - 20 Sep 21 kl. 19:00

Kolla in dem här Snart börjar Disney+ sända Lego Star Wars Halloween-special och inför det har man släppt fem Halloween-relaterade kortfilmer på YouTube. I de fem kortfilmerna som ni kan kolla in här ovanför får vi se när när The Mandalorian stöter ihop med en Stormtrooper, en pumpaskärnings-duell mellan Ahsoka Tano och Darth Maul, när Bad Batch är ute på pumpajakt, när Boba Fett och Mandalorian Halloween-pimpar rymdskepp samt när Moff Gideons skepp hemsöks av någonting. Lego Star Wars Halloween-special Lego Star Wars Terrifying Tales börjar sändas på Disney+ 1 oktober.

Mer bevis för ny Castlevania-samling

Feber.se - 19 Sep 21 kl. 10:00

Med spelen från Game Boy Advance-tiden Under sommaren rapporterade vi att det australiensiska åldersrekommendationssystemet hade listat Castlevania Advance Collection på sin webbplats. Det antydde ju att Konami har någon form av samling på gång Castlevania-spelen för Game Boy Advance. Nu har även Koreas och Taiwans åldersrekommendationsystem satt en åldersrekommendation på Castlevania Advance Collection för plattformarna PlayStation 4, Xbox One, Switch samt Windows.


Fler inlägg från Feber.se

Biografbesökare som köper biljetter till Spider-Man får NFT:s

Feber.se - 1 timme sedan

Sony hoppar på NFT-tåget Den amerikanska biografkedjan AMC och Sony har meddelat att man kommer att ge bort ett gäng med NFT:s till utvalda biografbesökare som förhandsbokar biljetter till premiären av Sonys kommande film Spider-Man: No Way Home. Det handlar om 86.000 NFT:s med hundra olika Spider-Man-motiv som den utvalda skaran kommer att få i samband med premiären av filmen 16 december.

Snart kan du få keramiska bromsar till din Model S Plaid

Feber.se - 1 timme sedan

Tesla verkar ha lyssnat på kritiken När något går väldigt snabbt är det bra om man även kan få stopp på det effektivt. Där har Teslas Model S Plaid haltat lite och inte hängt med när det börjar gå undan vilket vi har skrivit om tidigare. Nu verkar det som att man har lyssnat på kritiken och presenterar därför att man från och med mitten av nästa år kommer kunna utrusta bilen med keramiska bromsar.

Cyberpunk 2077 har nått Very Positive på Steam

Feber.se - 2 timmar sedan

Nu vänder det! Det verkar som att Cyberpunk 2077 kommer få en liknande upprättelse-berättelse som No Man's Sky. Nästan i alla fall.

En liten titt på Around the World in 80 Days

Feber.se - 2 timmar sedan

BBC har gjort tv-serie av Jules Vernes klassiska roman I början på nästa år kommer BBC:s tv-serie-adaption av Jules Vernes klassiska roman Around the World in 80 Days ha premiär och här kan ni kolla in några klipp från den. Tv-serien handlar om när britten Phileas Fogg ska försöka resa runt jorden på 80 dagar. I rollen som Phileas Fogg syns David Tennant och Ibrahim Koma spelar Foggs betjänt Passepartout.

Star Wars: Rangers of the New Republic verkar inte bli av

Feber.se - 3 timmar sedan

Åtminstone inte i den närmaste framtiden Det verkar bli allt mer osäkert om den tidigare utannonserade Mandalorian-spinoffen Star Wars: Rangers of the New Republic faktiskt kommer att bli av. Det var i slutet av förra året som Disney meddelade att man skulle spela in serien och den troddes så handla om när karaktären Cara Dune lämnade The New Republic och anslöt sig till Rebel Alliance. Sedan dess har dock Gina Carano, skådespelaren som spelade Cara Dune i The Mandalorian, fallit i onåd hos Disney efter ha varit lite för frispråkig i sociala medier.

Nu har det öppnat ett digital mobiltelefon-museum

Feber.se - 3 timmar sedan

Kolla in över 2000 gamla mobiler Är du intresserad av mobiltelefonens historia har det nu öppnat ett nytt digitalt mobiltelefonmuseum på nätet. I "Mobile Phone Museum" kan besökarna ta del av över olika 2100 mobiltelefoner som släppts från 1984 fram tills idag. På de flesta modellerna museumsidor finns bilder, vilket årtal modellerna släpptes, vad de vägde samt en kortare informationstext om modellerna.

Nu har det öppnat ett digitalt mobiltelefon-museum

Feber.se - 3 timmar sedan

Kolla in över 2000 gamla mobiler Är du intresserad av mobiltelefonens historia har det nu öppnat ett nytt digitalt mobiltelefonmuseum på nätet. I "Mobile Phone Museum" kan besökarna ta del av över olika 2100 mobiltelefoner som släppts från 1984 fram tills idag. På de flesta modellerna museumsidor finns bilder, vilket årtal modellerna släpptes, vad de vägde samt en kortare informationstext om modellerna.

Apple jobbar fortfarande på laddare för flera enheter

Feber.se - 19 timmar sedan

Vill ha en framtid där "alla enheter kan ladda varandra" Samtidigt som Apple presenterade iPhone X 2017 visade man också upp en trådlös laddare som kunde ladda flera olika enheter samtidigt. Laddaren hette AirPower och försenades, tills den till slut lades ner helt. Enligt Bloomberg sägs nu Apple vara igång med att bygga en laddare som kan ladda flera enheter på både kort och lång distans trådlöst.

Tesla börjar använda AMD Ryzen i Model Y

Feber.se - 20 timmar sedan

Åtminstone i Kina – än så länge Tidigare i år fick vi veta att grafikprocessorn till infotainmentsystemet i nya Tesla Model S drevs av ett AMD-chip som är ungefär lika kraftfullt som det i Playstation 5, nu verkar Tesla även börja använda AMD-chip i andra modeller. En ägare i Kina har nämligen upptäckt att sin Model Y visar att skärmen drivs av AMD Ryzen, det är dock oklart om det är samma chip som i den dyrare Model S. Förutom Ryzen-chippet noterade Tesla-ägare också att företaget uppgraderat Model Y Performance 12V blybatteri till ett 16V litiumbatteri.

Indien vill stoppa förbokningen av Starlink

Feber.se - 21 timmar sedan

Tills företaget fått licens att sälja systemet Indien har sagt till sin befolkning att inte förhandsboka SpaceX Starlink-system enligt Reuters. Anledningen är att den indiska regeringen först vill se att Starlink har en licens att verka i landet innan de börjar distribuera sina tjänster. I en tweet från Indiens avdelning för telekommunikation står det även att man frågat Starlink att stoppa förhandsbokningen av systemet.

Har du handlat något under black week?

Feber.se - 23 timmar sedan

Dagens fråga! Då var black week (nästan) slut, det är trots allt cyber monday på måndag, men har du handlat något? Och i sånt fall vad?

Chris Harris pratar om årets bästa bilar

Feber.se - 23 timmar sedan

Mycket sportbilar Chris Harris kör väldigt mycket bilar och här sammanfattar han årets bästa bilar. Det är så klart mycket sportbilar men man pratar även om årets bästa elbilar (Tesla vinner tack vare laddnätverket) och man pratar även om årets sämsta bilar. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Github låg nere i två timmar

Feber.se - Igår: 10:20

Tvingade utvecklare att ta helg Github är en tjänst som utvecklare använder för att ta hand om sin kod och i går låg tjänsten nere i två timmar. Det började med att man noterade att vissa tjänster gick långsamt och till slut låg hela rasket nere. Nu var det lördag så det var en väl vald tidpunkt för tjänsten att strula, förutom för teknikerna på GitHub som fick jobba övertid.

Bildspecial: Vi har kollat in Space

Feber.se - Igår: 15:00

Gamingmeckat i centrala Stockholm I dag slog Space upp dörrarna vid Sergels Torg i Stockholm. Det handlar om ett gaming-mecka med flera hundra speldatorer som man kan hyra per timme men det finns även en del andra saker. Bland annat finns en scen/arena där man kan ha konserter, esport-evenemang och konferenser.

iPhone Bluetooth Headset var sin tids AirPods, typ

Feber.se - Igår: 14:00

Snazzy Labs testar gamla headsetet iPhone Bluetooth Headset introducerades i samband med Apples första iPhone 2007, men lades ner 2009. Hörluren designades endast för telefonsamtal och kunde inte användas för att lyssna på musik. Den hade dock funktioner som snabb parkoppling och att batteristatusen kunde ses på iPhones skärm.