Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Adelina och gosedjursfesten av Linda Wenche - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Adelina och gosedjursfesten av Linda Wenche

Bokbloggar - 15 Sep 21 kl. 05:21

”En inkluderande bilderbok med färgglada illustrationer och tecken som stöd på varje sida. Idag är det ingen vanlig dag. Idag är det onsdagen som Adelina och hennes kompisar på förskolan väntat länge på. Dagen när de ska ha gosedjursfest. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Elin Johansson ”Gosedjursfesten”

Bokbloggar - 24 Aug 21 kl. 00:00

”Dags för gosedjursfest! Rosa boaormar, fluffiga kaniner och färgsprakande enhörningar. Alla har med sig sina favoritgosedjur – ja, alla utom bokens huvudperson.

40 – constant Reader

Bokbloggar - 24 Jun 21 kl. 13:09

”När Linda Skugge är 40 har hon tre barn under sex år att försörja. Hon sliter med sitt eventföretag, hon arbetar på Teater Brunnsgatan fyra, hon skriver böcker, artiklar, håller föredrag och signerar böcker. Om detta berättar hon på sitt oefterhämliga sätt i 40 , constant reader .

Expedition Sverige – Linda Åkerberg

Bokbloggar - 11 Jun 21 kl. 08:41

”Expedition Sverige , Linda Åkerberg Linda Åkerberg reste världen över i jakten på nya äventyr tills hon hittade en perfekt utmaning hemma i Sverige. På fyra månader tog hon sig till fots, i kajak och på cykel 486 mil genom alla våra 25 landskap, från Smygehuk i Skåne upp till Treriksröset i nordligaste Lappland. Här får vi följa med på Lindas resa genom väglös vildmark, uppför snöklädda fjällmassiv och över vågor på öppet hav.

Linda av Caroline Twamley

Bokbloggar - 21 Jan 21 kl. 13:33


Fler inlägg från Bokbloggar

Spökhunden Buster : Docksamlarens hus – Tobias Söderlund & Stef Gaines

Bokbloggar - 1 timme sedan

”Baksidestext (taget från Adlibris): Det är sommarlov och Ellens familj har tillfälligt flyttat närmare sjukhuset för hennes cancersjuka brors skull. Huset de hyr tillhör en gammal man, Läs mer ”Spökhunden Buster : Docksamlarens hus – Tobias Söderlund Stef Gaines” … [mer]” Läs hela inlägget » Via Bokbloggar.

Bokmässan 2021: Min intensiva lördag i bilder

Bokbloggar - 2 timmar sedan

”Bokmässan 2021 var på många sätt ingen höjdare. Jag hoppas att den kommer att gå till historien som covid,bokmässan och så glömmer vi detta upplägg för all evig framtid. Jag längtar verkligen efter normalitet nu och lördagen på mässan gav mig lite av det, men mässgolvet gjorde mig ständigt påmind om vad som brukar vara och vad som inte var i år.

En smakbit ur An Extraordinary Union

Bokbloggar - 2 timmar sedan

”Det är dags för mig att börja på en ny bok, och enligt en snilleblixt jag fick i tisdags är det An Extraordinary Union av Alyssa Cole som blir nästa bok. (Snilleblixten var att jag om jag hinner läsa ut den tills tisdag kan använda den i veckans tisdagstrio..) Så här börjar boken: April 1861 Baltimore, Maryland It will be an easy assignment, a simple passing of information.

The Princess Saves Herself in This One

Bokbloggar - 3 timmar sedan

”Ah, life, the thing that happens to us while we re off somewhere else blowing on dandelions wishing ourselves into the pages of our favorite fairy tales. A poetry collection divided into four different parts: the princess, the damsel, the queen, you. the princess, the damsel, the queen piece together the life of the author in three stages, while you serves as a note to the reader all of humankind.

Att läsa i oktober

Bokbloggar - 4 timmar sedan

”Goodreads Choice Awards utmanings,böcker: Amerikansk Jord, Jeanine Cummins Svensk Klassikerutmaningsbok: Mina drömmars stad, Per Anders Fogelström Bokcirkelbok: Frankenstein, Mary Shelley Fysiska böcker: Fåglarna och andra Noveller, Daphne Du Maurier (påbörjad i September) De utvalda , Det främmande landet, Kristin Cashore Mistborn , Sista Riket, Brandon Sanderson (omläsning) Ljudböcker: Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken, Mattias Boström Sofia Rutbäck Höstgärning: Stand by me, Stephen King The Kind worth killing, Peter Swanson Amerikansk jord, Jeanine Cummins … [mer]” Läs hela inlägget » Via Bokbloggar.

K2 – på liv och död av Fredrik Sträng

Bokbloggar - 4 timmar sedan

”Fredrik Strängs bok (nå spökskrivna bok) har varit uppe på förslag och för omröstning i ena bokcirkeln ett antal gånger genom åren, men inte blivit vald. Nu blev den det förra månaden! Det är verkligen inte en bok jag någonsin hade plockat upp på eget bevåg, och det är ju sådant som är så väldigt kul med bokcirklar.

En smakebit på søndag – Sprängört

Bokbloggar - 5 timmar sedan

”Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag. Smakbitarna hittar man hos  Astrid Terese på bloggen Betraktninger . Så skönt med helg, som tillbringas med vänner och familj.

Smakebit på søndag: När alla klockor stannat

Bokbloggar - 6 timmar sedan

”En smakebit på søndag är ett stående inslag bland bokbloggare som ”drivs” av den norska bokbloggen Betraktninger . Varje vecka väljer vi ett stycke i boken vi läser och delar med oss av det. Ett spännande sätt att få veta vad andra läser.

Lyssnat på: The Ritual av Adam Neville

Bokbloggar - 11 timmar sedan

”The Ritual av Adam Nevill (2011) ???+ Fyra barndomsvänner reser till polcirkeln för att fotvandra och återuppta gammal vänskap. Det gnisslar mellan dem och saken blir inte bättre när de tar en genväg och snubblar över en uråldrig bosättning där det förekommit ritualer för att hylla något väsen som finns i skogen och det är inte den enda fara som hotar vännernas liv.

Sent i september av Jujja Wieslander – smakbit

Bokbloggar - 11 timmar sedan

”” Det var mamma som introducerade det vilda. Alldeles intill stugan låg skogen och där visade mig mamma den , backsippan. Vi föll på knä inför den ludna blå blomman, vars klocka hänger med nedböjt huvud.

165. Maria Cinthio och Anders Ödman (red): Vägar mot Lund

Bokbloggar - 12 timmar sedan

”Ett och ett halvt kilo bok, bunden i gediget klotryggsband, det känns närmast otidsenligt, men den är faktiskt från 2018. Det handlar om byggandet av Lunds domkyrka, men från det centrala temat finns det många trådar åt olika håll. Ett kapitel av Maria Cinthio behandlar vad som hände i Lund innan dess, det vill säga hur staden kom till och fick kyrkor lite längre söderut än domkyrkan.

En smakebit på søndag – Perfect Day

Bokbloggar - 12 timmar sedan

”Idag är det söndag. Utan att komma med några spoilers delar man på söndagen med sig av ett stycke från den bok man just håller på med att läsa. Spindeln i nätet är bloggen Betraktninger .

Review: En av oss: en fortelling om Norge

Bokbloggar - 14 timmar sedan

”En av oss: en fortelling om Norge by Åsne Seierstad My rating: 4 of 5 stars Åsne Seierstad har än en gång skrivit en riktigt bra bok. Den är hemsk, fruktansvärd och jag fylls med panikkänslor när hon beskriver skjutningarna på Utöya ut barnen och ungdomarnas perspektiv. Jag lider med föräldrarna till de barn som inte överlevde, hur tar man sig vidare efter att ha förlorat ett barn?

Solens dotter av Anna Granberg

Bokbloggar - 16 timmar sedan

”Den här boken hade alla talat så bra om och sen när jag såg författarinnan i en lajv på Inatagram så började jag med den direkt ! Och jag älskar den! Framför allt svärorden!

100 år med Lenni och Margot – Marianne Cronin

Bokbloggar - 16 timmar sedan

”Första meningen: När folk säger terminal , tänker jag på en flygplats. – Baksidestext:  Livet är kort. Ingen vet det bättre än 17,åriga Lenni som bor på en Läs mer ”100 år med Lenni och Margot – Marianne Cronin” … [mer]” Läs hela inlägget » Via Bokbloggar.