Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

A Court of Wings and Ruin av Sarah J Maas

Bokbloggar - 06 Dec 18 kl. 20:23

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Sarah, 34, synade brudens bluff – efter detaljen i bilden

Nyhetspressen - i förrgår: 09:00

Jordanne McLaughlin hävdade att hennes blomsterarrangemang aldrig dykt upp – och krävde pengarna tillbaka.Av en slump kunde floristen Sarah Weatherill avslöja hennes bluff, med hjälp av Facebook.– Hon trodde säkert att vi aldrig skulle upptäcka det, men i dagens samhälle kan du inte dölja någonting, säger Sarah Weatherill till Daily Mail..

Farliga gåtor i ruin

Bokbloggar - 15 Mar 19 kl. 17:20

3D Realms presenterar Wrath: Aeon of Ruin

Feber.se - 07 Mar 19 kl. 14:15

Nytt FPS i Quake-motorn 3D Realms, som tydligen fortfarande är vid liv, har presenterat ett sprillans nytt lir vid namn Wrath: Aeon of Ruin. Spelet använder samma spelmotor som klassiska DOOM och Quake, vilket levererar en härlig retrokänsla. I spelet får vi utforska ett mystiskt land fullt av demoner av olika slag och vi kommer få navigera genom 15 olika banor samt leka runt med 9 olika vapen.

Dejtar Zac Efron simmaren Sarah Bro?

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 07 Mar 19 kl. 08:34

Det senaste ryktet i Hollywood är att stjärnan Zac Eftron dejtar OS simmaren Sarah Bro. Efron och den danska atleten har ännu inte fångats på bild tillsammans men de har umgåtts vid flera olika tillfällen.

Sarah Dawn Finers starka kropps- inlägg – efter tittarnas frågor

Nyhetspressen - 03 Mar 19 kl. 09:00

Sarah Dawn Finer hyllas för sina glamourösa klädval i Melodifestivalen.I ett ärligt inlägg på Instagram avslöjar nu programledaren hur hon tänker kring kläder – och utmaningarna hon haft genom åren.”Jag förstår naturligtvis att den största anledningen till att frågorna kommer är för att det inte är så lätt att hitta kläder att klä sig i, för scen/fest/jobb, när man inte är size 0”, skriver Sarah Dawn Finer på Instagram..

Sarah Dawn Finers hemlighet i sändning – värd en miljon

Nyhetspressen - 02 Mar 19 kl. 20:19

Sarah Dawn Finer glittrar i kväll på scenen – iklädd ett smycke värt över en miljon kronor.SVT har lånat in ett halsband i rödguld med över 5 000 ädelstenar.”Ett helt fantastiskt hantverk”, säger stylisten Angelina Jolin i en kommentar.

Uppgift: Nyquist lämnar Detroit

Nyhetspressen - 25 Feb 19 kl. 06:33

Gustav Nyquist, 29, har gjort sitt i Detroit Red Wings.Enligt uppgifter under tidiga morgonen flyttar den svenske NHL-stjärnan vidare till Erik Karlssons San Jose Sharks..

Klart: Nyquist lämnar Detroit

Nyhetspressen - 25 Feb 19 kl. 06:33

Gustav Nyquist, 29, har gjort sitt i Detroit Red Wings.Under den tidiga måndagsmorgonen blev det klart att den svenske NHL-stjärnan flyttar vidare till Erik Karlssons San Jose Sharks..

Sarah fick sparken ur Dolly style – dagarna före Mello-beskedet

Nyhetspressen - 23 Feb 19 kl. 10:11

Fem före detta medlemmar i gruppen Dolly style är kritiska mot gruppens grundare Emma Nors. Sarah von Reis, som var med fram till slutet av 2018, fick sparken från gruppen precis innan det blev klart att Dolly style skulle vara med i Melodifestivalen. – Då fattade jag att man bakom min rygg rekryterat en ny person samtidigt som jag varit på turné, säger Sarah von Reis till Kulturnyheterna..


Fler inlägg från Bokbloggar

Krysantemum

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Äntligen Babel!

Bokbloggar - 4 timmar sedan