Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

8. Loch Gile

Bokbloggar - 08 Dec 17 kl. 01:23

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Från Loch Lomond till Rättvik - Laurie har funnit sitt hem

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 15:00

Laurie Irvine har troligen inte insett det själv, men han är mer involverad i Rättvik än de flesta Rättviksbor. Skotten som växte upp nära Loch Lomond har funnit sin plats mitt i Dalarna..

Loch Ness-liknande odjur i Vänern

Nyhetspressen - 19 Sep 16 kl. 22:36

I torsdags kväll var Kasper Hillerström och ett par vänner ute på Vänern vid Skärholmarna. Då hördes ett stort plask och sedan såg de en sjöodjursliknande varelse..

Utforska Loch Ness i Google Maps

Feber.se - 21 Apr 15 kl. 19:00

Kanske hittar man ett odjur? Google fortsätter att bildsätta vår värld på sin karttjänst Google Maps och den här gången är det den legendariska skotska sjön Loch Ness som blivit dokumeterad på Google Maps Streetview-tjänst. Google har fotat av sjön och dess omgivningar med 360-panoramor som man nu har sammanställt och gjort tillgängliga för monsterletare eller andra som bara är intresserad av att ta del av hur området ser ut.

Svenska Loch Nes Monsters sjunger Nintendolåtar a cappella

Feber.se - 24 Feb 15 kl. 12:30

Nu finns musiken online Kristofer Lilja och Mårten Brüggemann kallar sig Loch Nes Monsters och älskar 8-bitsmusik. Nu släpper de sitt album Obviously digitalt med tio NES-låtar från spel som Double Dragon 2, Little Nemo och Duck Tales. Låtarna framförs a cappella och finns att höra på både Spotify och Soundcloud.

Nessie Ladle

GeekAlerts - 27 Jan 15 kl. 14:00

The Loch Ness Monster has been spotted in your kitchen. That’s what people will say when they see the Nessie Ladle being used to create your culinary delights.

Loch Ness Monster Salt Pepper and Oil Set

GeekAlerts - 28 Nov 14 kl. 12:30

This Loch Ness Monster Salt Pepper and Oil Set will put the mythic monster right on your table so it can help you season your food. It really does exist. We have photographic and seasoned food evidence.

Sehr schön? Ni ser sjön?

Tjuvlyssnat.se - 13 Nov 14 kl. 14:00

Aftonbladet.

Loch Ness monstret filmad med mobil?

apg29 - 12 Nov 14 kl. 01:00

Nu påstås det att någon har lyckats filma Loch Ness monstret med sin mobil.Men man behöver inte vara expert på förfalskningar för att förstå att detta är en bluff.Säg mig, varför är alltid sådana här filmer suddiga så det knappt går att urskilja vad det är?

Underlig skugga – men en ubåt tror jag inte det är

Svensson - 06 May 11 kl. 16:44

Fast vad det är för något som en familj i Nacka fotograferat i Baggensfjärden har jag ingen aning om. Storsjöodjur i Östersjön? Nessie på rymmen?


Fler inlägg från Bokbloggar