Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

23 miljoner fysiska julkort i fjol

Nyhetspressen - 02 Dec 16 kl. 08:27

I fjol skickade vi 23 miljoner julkort, eller nio julkort per hushåll, uppger Postnord i ett pressmeddelande. "Den fysiska julhälsningen står sig fortfarande och vi skickar julkort för att visa omtanke och göra andra glada.(TT). Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Julbocken i Fridlevstad krymper i år igen

Nyhetspressen - 11 Nov 17 kl. 07:00

Det blir en julbock i Fridlevstad även i år, även om det blir i något mindre skala. Fokus i år ligger på barn och julkort..

Bra punktlighet för tågen i år

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 02:36

Det svenska persontågets punktlighet i januari blev 91,2 procent och 92,3 procent i februari. Det är en förbättring med 4,4 procentenheter gentemot januari i fjol och med 1 procentenhet jämfört med februari i fjol, enligt Trafikverket. Enligt verket hjä.

Färre öppet arbetslösa förra veckan

Nyhetspressen - 20 Feb 17 kl. 11:08

I slutet av förra veckan var 200 644 personer inskrivna som öppet arbetslösa hos Arbetsförmedlingen. Det är 1 975 färre än veckan före men 691 fler än samma vecka i fjol. Samtidigt deltog 178 458 personer i program med aktivitetsstöd, 1 361 fler än veckan före men 3 386 färre än i fjol.

Nysatsning på sjuksköterskeprogram i Lycksele

UNDERBARACLARA - 30 Jan 17 kl. 11:24

Sjuksköterskeprogrammet i Lycksele kommer till hösten att vidareutvecklas. Det blir fler fysiska träffar och mer klinisk träning. Beslutet har fattats av Umeå universitet, som driver utbildningen i Lycksele på distans.

Vinstboom för Goldman Sachs

Nyhetspressen - 18 Jan 17 kl. 13:58

Den amerikanska bankjätten Goldman Sachs redovisar en nästan fyrfaldigad vinst för fjärde kvartalet i fjol, med stöd av den ökade aktiehandeln efter Donald Trumps valseger. Nettovinsten steg till 2,15 miljarder dollar, motsvarande cirka 19 miljarder kronor, från 574 miljoner dollar motsvarande period i fjol.(TT).

Många tyska turister till länet i fjol

UNDERBARACLARA - 18 Jan 17 kl. 11:07

Antalet tyska turister som kommer till Västerbotten via researrangörer ökade markant i fjol. Gästnätterna var 28 procent fler än året innan, enligt Region Västerbotten. En stor anledning är charterflygen mellan Tyskland och Västerbotten.

Rekordmånga anmälningar om våldsbrott 2016

Nyhetspressen - 12 Jan 17 kl. 14:13

Så utvecklades brottsligheten i stan i fjol..

Rejäl ökning av anmäld penningtvätt

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 11:42

Anmälningarna om penningtvätt ökade med 40 procent i fjol. En avgörande orsak är skärpt lagstiftning i jakt på bland annat terrorpengar. - Anmälningarna ökade dramatiskt i fjol, säger Ekobrottsmyndighetens generaldirektör Eva Håkansson.

Arne hittade PostNords brev i skogen

Nyhetspressen - 29 Dec 16 kl. 12:47

Julkort, brev och små presenter. Jägaren Arne Karlsson hittade en hel hög med julpost bortslängd i skogen. – Jättetråkigt att folk inte fått sina julhälsningar, säger han..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Stödet till Sverige efter stora bråket

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Sverige förlorade mot Tyskland – och stor kalabalik bröt ut. Nu sluter omvärlden upp bakom Sverige för att fördöma det tyska beteendet. ”Inte konstigt att Sveriges spelare blev så arga”, skriver Give Me Sport i ett Facebook-inlägg som snabbt blivit ett av fotbollsvärldens mest spridda.

Värmen är tillbaka – nu blir det 25 grader

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Lagom till semestertiden trycks temperaturen upp igen. I början av vecka blir det stora solen på de flesta håll i landet.– Det blir varmare dag för dag, säger Tora Tomasdottir, meteorolog på väderinstitutet Storm.

Tyska anklagelsen – mot Sveriges spelare

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Thomas Müller och Oliver Bierhoff var irriterade på det svenska spelet efter Tysklands 2-1-seger.  De menade att Sverige maskade från första sekund.  – Det ska de inte belönas för, säger Bierhoff till Die Welt.

Johan Esk: Även den som inte har Durmaz styrka förtjänar kärlek

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Moskva. Först kom nättrollen och hatet. Sedan supportrarna och kärleken.

Kärleksfulla hälsningen i TV4:s Nyhetsmorgon

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Jimmy Durmaz fick utstå mycket hat efter att han orsakat den frispark som ledde till att Tyskland vann med 2-1. Nu går flera kända profiler ut och fördömer hatet. "Det här gör mig så otroligt förbannad!!

Polisanmälde sin egen make – efter upptäckten i hans telefon

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Den irländska tvåbarnsmamman Mollie Clarke, 21, trodde först att hennes nyblivna make, den 25-årige Richard Cooper, var otrogen.Hon hade fel – men i hans telefon skulle något helt annat uppdagas.– Jag kastade telefonen i chock, säger hon enligt brittiska Metro..

Draget under bråket: ”Finns det på bild?”

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

SOTJI. Tysken Uli Voigt, 65, startade bråket framför Sveriges avbytarbänk.Sen fick han lämna planen dyngsur – på grund av Martin Olsson.

Plötsligt är han Sveriges mest bespottade man

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

SOTJI. Den dystra syndabocksjakten är en sak, nattens hatstorm en annan.När samhället speglar av sig i fotbollen slås man alltför ofta av hur ful den spegelbilden är..

Strand: Nattsvart efterspel på blågul förlust

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Sverige förlorar mot Tyskland. Det är så det brukar se ut. Men den här gången hette en av syndabockarna Jimmy Durmaz och då skrek den hatande pöbeln om omedelbar deportering..

Nya tag på Åse Kalkmuseum – en tidsresa under 500 miljoner år

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

För många är Curt Lofterud mest känd som upphovsmannen till Glösa Älgrike i Valne. Inte lika välkänt är att han också är en av grundarna till Åse Kalkmuseum i Åse. Under några år har det varit begränsad verksamhet vid museet, men nu planerar Curt tillsammans med ytterligare några eldsjälar att öka aktiviteten där igen..

Det händer med klassiska korvmojen

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Norrköpings mest kända korvkiosk, Leons Gatukök, hoppas och tror på en framtid även när Ostlänken drar fram över Butängen..

Pappor: Ta ert ansvar under solsemestern

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Min vän var nyss hemkommen från en solsemester i Grekland när jag sprang på henne och hennes vän på stan förra veckan. Men i stället för att berätta om hur härligt de haft det och hur utvilad hon var skakade hon bara på huvudet när jag frågade hur semestern varit..