Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

21 sanna deckargåtor och 18 mystiska gåtor

Bokbloggar - 27 Jul 18 kl. 11:15

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Trailer för Diagnosis

Feber.se - 16 Aug 19 kl. 18:20

Dokumentär om mystiska sjukdomar har premiär idag Netflix har släppt en trailer för Diagnosis, eller Diagnos som serien heter på svenska, där vi får följa läkaren Lisa Sanders som möter människor med mystiska sjukdomar. I varje avsnitt får vi möta en ny patient med en ny lurig åkomma och med hjälp av internationella insamlingar, sociala medier och medicinska experter försöker man hitta svaren. Diagnosis finns tillgänglig nu på Netflix och länk till serien hittar ni här nere till vänster.

Mystiska skall av

Bokbloggar - 24 Jul 19 kl. 17:16

Lyssna: Anna Ternheim – This Is The One”

Kulturbloggen - 19 Jul 19 kl. 16:42

Anna Ternheim släppte singel “This Is The One” den 19 juli 2019. Singeln är hämtad från albumet “A Space For Lost Time” (CNTCT/BMG) som kommer den 20 september. Anna Ternheim berättar i ett pressmeddelande: ”Jag skrev musiken till ‘This Is The One’ tillsammans med Björn Yttling från Peter Bjorn & John, texten kom långt senare.

Många gåtor i Cornwall

Bokbloggar - 09 Jul 19 kl. 17:31

En stor applåd till Bingo Rimer

Gossips.se - 06 Jul 19 kl. 19:47

Vi har börjat bli så otroligt vana med smygreklam bland våra kära influencers. En som flitigt gör smygrreklam är Katrin Zytomierska men även hennes ex Bingo Rimer, men nu har han gjort rätt. När jag först såg att han lade upp reklam för snus blev jag förvånad, men mest så tänkte jag att han inte skulle markera detta rätt då det är 18 års gräns.


Fler inlägg från Bokbloggar

Oro

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Läsmagi

Bokbloggar - 3 timmar sedan