Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

131. Anna Jansson: Döden är alltid sann

Bokbloggar - 13 Jun 18 kl. 22:13

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Här kan ni se klippet där Anna Anka kränker Elena

Gossips.se - 30 minuter sedan

Nu ligger klippet ute så jag kan dela det till er och här nedan ser ni hela bråket där Anna Anka kränker och förnedrar Elena i svenska hollywoodfruar.

Anna Anka ber om ursäkt i ett öppet brev!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - i förrgår: 08:34

Efter att Anna Anka gick till attack mot Elena Belle och kallade henne hora i ”Svenska Hollywoodfruar” blev tittarna rasande!

Anna Anka ber om ursäkt i öppet brev

Nyhetspressen - i förrgår: 22:06

Många tv-tittare har reagerat efter Anna Ankas vredesutbrott i veckans avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar”, där hon går till attack mot kollegan Elena Belle.I ett öppet brev ber Anna Anka nu om ursäkt – och menar att hon är öppen för att få hjälp med att hantera sin ilska.”Den här gången gick jag och bråken för långt”, skriver Anna Anka..

Anna Anka avslöjar sex- hemligheten med yngre David

Nyhetspressen - 06 Oct 18 kl. 06:00

Det finns flera fördelar med att ha en yngre pojkvän enligt Anna Anka. En av dem är att sexlivet är utöver det vanliga. – Sexet är fantastiskt.

Anna-Lena Laurén: Döden har alltid ett sista leende

Nyhetspressen - 05 Oct 18 kl. 17:27

Jag stod vid en hotelldisk i Samarkand när hon vände sig om, en finlandssvensk kvinna vars vägar hade råkat korsa mina i Uzbekistan..

Aston Martin nytillverkar den ikoniska Bondbilen

Nyhetspressen - 23 Aug 18 kl. 22:06

Vill du känna dig som James Bond och ratta en ikonisk Aston Martin DB5? Det brittiska märket ska nyproducera ett tjugotal exklusiva exemplar med specialteknik i sann Q-anda. Men det blir prislapp därefter - en bit över 30 miljoner kronor..

Anna Holmlund: ”Det betyder jättemycket”

Nyhetspressen - 22 Aug 18 kl. 21:12

Under onsdagskvällen invigdes ”Kallaspåret” på Södra berget i Sundsvall.Skidstjärnan Charlotte Kalla gjorde det tillsammans med Anna Holmlund.– Det betyder jättemycket, jag kommer vara här ofta, säger Holmlund till Sveriges radio.

Klubbarnas fina gest för Anna Holmlund

Nyhetspressen - 22 Aug 18 kl. 09:06

Östersunds FK och Gif Sundsvall sluter upp kring ett gemensamt mål.Klubbarna ska samla in minst 100 000 kronor till skidåkaren Anna Holmlunds rehabilitering. .

Aretha Franklin satte en gyllene standard för hur man sjunger soul

Nyhetspressen - 16 Aug 18 kl. 17:43

Hennes förmåga att locka fram den allra innersta essensen av att vara människa, kommer att leva för alltid, skriver Anna Hellsten..


Fler inlägg från Bokbloggar