Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

13000 följare på TikTok

apg29 - 22 Nov 20 kl. 01:55

Nu siktar vi på 15000! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tiktok får epilepsifunktion

Feber.se - 11 timmar sedan

Låter dig undvika blinkande videor På Tiktok finns en och annan video med blinkande ljus och på grund av appens gränssnitt kan det hända att folk med epilepsi oavsiktligt startar dessa videor och får ett anfall, vilket är ganska dåligt. Nu har Tiktok meddelat att de kommer göra lite ändringar i systemet och ska lägga till möjligheten för folk med epilepsi att inte visa videor med blinkande innehåll. Funktionen väntas dyka upp i appen under de kommande veckorna och när funktionen blivit tillgänglig ska det bara vara för användare att hoppa över till Accessability-inställningarna och aktivera.

Snapchat lanserar Spotlight

Feber.se - Igår: 15:20

Om man behöver mer Tiktok i sitt liv Tiktok har praktiskt taget tagit över världen och gjort att typ alla sociala medier utvecklat egna versioner av videodelningstjänsten. Spotlight är Snapchats nya Tiktok-tolkning och det hela handlar om att uppmana användare att spela in och dela korta klipp när man gör saker. Precis som Tiktok, och bland annat Instagram Reels, får vi en drös autospelande vertikala videor och vi kan svepa upp eller ner för att gå vidare till andra videor, som plockas fram med algoritmer som försöker lista ut vad du gillar.

TikTok blockeras inte i USA just nu

Feber.se - 13 Nov 20 kl. 09:40

Oklart vad som händer framöver Tidigare i år beslutade amerikanska myndigheter med president Donald Trump i spetsen att tjänsten TikTok skulle blockeras i USA om inte den amerikanska delen av deras verksamhet såldes till ett amerikanskt företag. Deadline för detta var igår men då syntes inga tecken på att tjänsten skulle blockeras i USA. Anledningen till att TikTok skulle blockeras i USA uppgavs när beslutet togs bero på att tjänsten kunde innebära ett hot mot USA:s säkerhet då tjänsten ägs av det kinesiska företaget Bytedance.

TikTok undviker blockad än en gång

Feber.se - 31 Oct 20 kl. 14:00

Domare satte stopp för det TikTok har än gång lyckats undvika att bli blockerat i USA eftersom en domare i Pennsylvania tillfälligt hävde förbudet som annars skulle träda i kraft den 12 november. Detta efter en rättegång där tre populära TikTok-stjärnor som stämde för att ett förbud skulle skada deras företag, som då är beroende av att TikTok fungerar i landet. Domaren ansåg att TikTok- stjärnornas videos hamnade under "informativt material" vilket i sin tur är skyddat under någon amerikansk lag.

10 000 följare på TikTok

apg29 - 18 Oct 20 kl. 11:27

Apg29.Nu har nu 10 000 följare på TikTok! På TikTok presenterar jag enkelt Jesus Kristus och att man blir frälst och räddad då man tar emot honom.

Bibliotek på TikTok?

Bokbloggar - 15 Oct 20 kl. 09:46

Pakistan förbjuder TikTok

Feber.se - 10 Oct 20 kl. 12:00

Anses vara omoraliskt och oanständigt Pakistan har nu förbjudit TikTok, inte för att de tror att appen spionerar på sina invånare utan för att den helt enkelt anses innehålla omoraliskt och oanständigt innehåll. Myndigheterna tycker att klipp som postas på den populära videoappen inte är lämpliga för samhället så efter några månader med varningar har de nu blockerat appen i landet. Pakistan har ungefär 75 miljoner internetanvändare och ingen av dem kan nu leka med TikTok om de nu inte haxxar sig förbi blockaden på något sätt.

TikTok blockerades inte i USA som utlovat

Feber.se - 28 Sep 20 kl. 10:10

Domstol blockerade President Trumps exekutiva order Igår var det tänkt att den kinesiska appen TikTok skulle blockeras från amerikansk app-butiker men så blev inte fallet. Tanken var att TikTok skulle portas från app-butikerna på order av USA:s president Trump men nu har en domstol i USA temporärt blockerat detta skriver flera källor. Det innebär att det fortsatt går att ladda ner TikTok från amerikanska App Store och Google Play Store.

Du behöver Jesus - över 300 000 visningar på TikTok

apg29 - 22 Sep 20 kl. 10:51

Videon på 15 sekunder vars raka budskap som många har blivit träffade av.Den här korta men rakt på sak video som har över 300 000 visningar på TikTok!

Varken WeChat eller TikTok blockerades i USA igår

Feber.se - 21 Sep 20 kl. 08:40

Tomma hot från Donald Trump? Förra veckan utfärdade USA:s president Donald Trump en order som skulle blockera de båda kinesiska tjänsterna TikTok och WeChat från amerikanska appbutiker igår men så blev inte fallet. TikTok undvek en blockering efter det att Trump i helgen gav sitt godkännande till att Oracle skulle få köpa och driva den amerikanska delen av TikTok.


Fler inlägg från apg29

Är andra vågen av Covid-19 värre än den första?

apg29 - 11 timmar sedan

Inre Småland har störst smittspridning av Coronaviruset i hela Sverige. 123% värre än Stockholm!Jag hittade ett inlägg på Facebook att flera kommuner i centrala Småland är särskilt hårt drabbade av Coronaviruset: Uppvidinge/ÅsedaVetlandaSävsjö Hultsfred Växjö STOCKHOLM Gislaved Värnamo ÄlmhultJag vet nu om fler personer och fall som är smittade av Coronaviruset Covid-19 än vad som var i första vågen i våras.

"Jesus, Marias son" eller "Jesus, Guds Son"?

apg29 - 11 timmar sedan

i Koranen benämns Jesus som Marias son. I Bibeln benämns han aldrig som Marias son, utom en gång då otroende människor förhärdar i sin otro och inte vill tro på honom.Jesus benämns inte som "Guds Son" i Koranen utan bara som "Marias son" [2:87] وَلَقَدْ آتَيْنَا مُوسَى الْكِتَابَ وَقَفَّيْنَا مِن بَعْدِهِ بِالرُّسُلِ وَآتَيْنَا عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ الْبَيِّنَاتِ وَأَيَّدْنَاهُ بِرُوحِ الْقُدُسِ أَفَكُلَّمَا جَاءكُمْ رَسُولٌ بِمَا لاَ تَهْوَى أَنفُسُكُمُ اسْتَكْبَرْتُمْ فَفَرِيقاً كَذَّبْتُمْ وَفَرِيقاً تَقْتُلُونَ [2:87] VI GAV Moses Skriften och lät [andra] sändebud följa honom.

Coronan isolerar människor

apg29 - Igår: 20:55

Läkare och expertis verka stå handfallna och vet inte hur de ska hantera Coronapandemin."Konsekvenserna blir därmed fruktansvärda för dem som redan är väldigt ensamma, och vi har redan sett en ökning av den psykiska ohälsan med nedstämdhet och depression som följd."Covid-19 är märkligJag har från början tyckt att coronaviruset Covid-19 är märklig.

13000 följare på TikTok

apg29 - 22 Nov 20 kl. 01:55

Nu siktar vi på 15000!

Koranens falska Jesus

apg29 - 22 Nov 20 kl. 01:17

Koranen är en efterbiblisk och utombiblisk bok som förfalskar tron på Gud och Jesus Kristus.Om man som kristen läser Koranen med namnen "Gud" och "Jesus" kan man lätt få för sig att rör sig om Bibelns Gud och Bibelns Jesus vilket det inte gör. På det viset påverkar Koranen människors sinnen på ett falskt och förrädiskt sätt.

Se något nytt väntar

apg29 - 21 Nov 20 kl. 13:11

Varenda levande person bär en längtan efter paradiset i sitt hjärta.Detta är ett vardagsproblem på gatunivå: Om du inte håller dina ögon fokuserade på paradiset som kommer, kommer du att försöka förändra denna fallna värld till att bli det paradis som den aldrig kan bli.Det finns något i alla teologiska konturer, men vi lever faktiskt inte som om vi tror på det.

Uppryckandet före vedermödan

apg29 - 20 Nov 20 kl. 01:37

Det finns bibelställen som talar för, att hämtandet sker FÖRE vedermödan.Det förefaller orimligt att församlingen, Jesu älskade brud skulle vara på jorden från Upp. Kap.

Korset är segerplatsen

apg29 - 20 Nov 20 kl. 00:00

Folket som såg Jesus bli korsfäst förstod inte vad som hände där och då. Det är tyvärr så än idag till stora delar runt om i världen. Det som såg ut som ett nederlag, där och då, är världshistoriens största seger.

Therese Basourus Ivarsson I framsätet - Diagnostiserad med MS i 17 år, idag mirakulöst frisk

apg29 - 19 Nov 20 kl. 14:29

"Therese fick diagnosen Multipel Skleros, MS. Läkarintyget säger obotligt men hon fick uppleva ett mirakel då Jesus botade henne."I serien "I framsätet" plockar Per Åkvist upp intressanta personer i en spännande bil och snackar med dem på väg till en fika.

Therese Basourus IvarssonI framsätet (- Diagnostiserad med MS i 17 år, idag mirakulöst frisk

apg29 - 19 Nov 20 kl. 14:17

"Therese fick diagnosen Multipel Skleros, MS. Läkarintyget säger obotligt men hon fick uppleva ett mirakel då Jesus botade henne."I serien "I framsätet" plockar Per Åkvist upp intressanta personer i en spännande bil och snackar med dem på väg till en fika.

Konspirationsteorier på Apg29

apg29 - 17 Nov 20 kl. 00:32

Konspirationer finns visserligen, men en hel del konspirationer som framförs i kommentarerna håller jag verkligen inte med om. Förkunna om Jesus istället - det vinner du i längden på!Jag har inte tänkt på att det förekommer så mycket konspirationer på Apg29 förrän en journalist som arbetar för tidningen Sändaren ringde till mig i måndags.

Mer än åtta personer i allmän sammankomst och offentlig tillställning förbjuds

apg29 - 16 Nov 20 kl. 15:33

Från och med 24 november får maximalt åtta personer delta på en allmän sammankomst och offentlig tillställning i Sverige. Förbudet gäller i fyra veckor.Vi lever i en orolig men i en profetisk tid.

Programmet I framsätet en tittarsuccé

apg29 - 15 Nov 20 kl. 20:16

– Den här serien handlar inte om att dra folk till kanalen utan till Jesus, säger Per Åkvist.Framgången för Himlen TV7:s programserie I framsätet har varit omedelbar.Jag fick vara med i det första programmet i Himlen TV7:s evangelisationssatsning I framsätet.

Gud är en

apg29 - 14 Nov 20 kl. 23:59

Gud är en och han är Fadern, Sonen och den Helige Ande.Gud är enJak 2:19. Du tror att Gud är en.

Nordiska Avdelningen hotar med inbördeskrig om SD tar makten

apg29 - 14 Nov 20 kl. 17:51

Partiet framför krigsförklaringen på Youtube. en representant för det politiska partiet Nordiska Avdelningen krig mot Sverige (inbördeskrig) ifall Sverigedemokraterna tar makten.Nordiska Avdelningen hotar med krigJag fick den här videon sänd på Messenger idag.