Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Önskar en fin fredag med ett bokhjärta

Bokbloggar - 14 Feb 20 kl. 12:27

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Recepttips: Gräddtårta

Recepten.se - 16 Jul 20 kl. 15:11

Nu är mitt recept på gräddtårta uppdaterat med förbättrad beskrivning och nya bilder steg för steg för att alla ska lyckas varje gång. Funderar du på vad du ska göra med alla smultron, hallon, blåbär eller andra bär så är det perfekt att använda som fyllning och garnering på en gräddtårta. Tidsåtgång: 3 timmar varav 1 ½ timmes jobb Gräddtårta med säsongens bär: smultron, blåbär och hallon.

TÄVLING – Årets finaste sommartårta! 2020!

Kryddburken - 14 Jun 20 kl. 16:43

Då var det äntligen dags igen!Årets finaste SOMMARTÅRTA ska utses för 10:e året i rad!Åren går fort och det finns ett stort arkiv med ofantligt många vackra, fantasifulla och somriga tårtor att skåda, klicka HÄR för inspiration.

LCHF-smörgåstårta med räkor och lax

Kostdoktorn - 14 Jun 20 kl. 08:02

Överraska dina gäster med vår fantastiska glutenfria smörgåstårta som är rik på fyllning och smak, men snål på kolhydrater. Inlägget LCHF-smörgåstårta med räkor och lax dök först upp på Diet Doctor.

Ålderskris?

Magdalena Graaf Blogg - 06 May 20 kl. 11:01

Vilken fin morgon. Lite sol och värmande vindar kan göra mirakel för hjärta och själ. Alla barnen är ute och leker.

Mejerifri chokladtårta

Kostdoktorn - 03 Apr 20 kl. 13:33

Välsmakande och vacker – och en riktig vinnare för dig som undviker mejeriprodukter.Inlägget Mejerifri chokladtårta dök först upp på Diet Doctor.

Sockerfri tres leches-tårta

Kostdoktorn - 27 Mar 20 kl. 12:58

Tres leches tårta är en av Sydamerikas mest populära efterrätter. Denna LCHF-variant har en underbart saftig tårtbotten med smak av vanilj och är täckt av vispad grädde.Inlägget Sockerfri tres leches-tårta dök först upp på Diet Doctor.

Handikappad man sjunger: Tack Herre för dina välsignelser mot mig!

apg29 - 23 Mar 20 kl. 23:10

En mycket tårdrypande och berörande video! En handikappad man sjunger och tackar Herren för hans välsignelser!Texten på svenska som han sjunger i en snabb Google-översättning och av mig:Medan världen ser på migNär jag kämpar medDe säger att jag har ingentingMen de har så felI mitt hjärta gläder jag migHur jag önskar att de kunde seTack HerreFör dina välsignelser mot mig!

Handikappad man sjunger: Tack Herre för alla dina välsignelser mot mig!

apg29 - 23 Mar 20 kl. 23:10

En mycket tårdrypande och berörande video! En handikappad man sjunger och tackar Herren för alla hans välsignelser!Texten på svenska som han sjunger i en snabb Google-översättning och av mig:Medan världen ser på migNär jag kämpar medDe säger att jag har ingentingMen de har så felI mitt hjärta gläder jag migHur jag önskar att de kunde seTack HerreFör alla dina välsignelser mot mig!

Fredag hos Odd

Blondinbella - 07 Feb 20 kl. 20:48

Fredagskväll och jag åkte hem en sväng till Odd. Sally och jag badade jacuzzi och sedan bastade vi om vartannat. Det är få saker som gör ens hud så fin som bastu.


Fler inlägg från Bokbloggar

Helgen som gick

Bokbloggar - 1 timme sedan