Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Årets scenshow!!!

Pernilla Wahlgrens värld - 02 Oct 18 kl. 23:30

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Karl-Bertil Jonsson blir scenshow på Scalateatern: ”Handlar om glädjen i att ta hand om varandra”

Nyhetspressen - 06 Nov 18 kl. 06:00

Sagan om den unge idealisten Karl-Bertil har visats i tv på dopparedagen sedan 1975. Den ses fortfarande av över en miljon svenskar varje år. Nu spelas den samhällskritiska julsagan av Tage Danielsson på Scalateaterns scen..

Mötley Crües sista konsert visas på bio i Säters Folkets hus

Nyhetspressen - 11 Oct 16 kl. 15:00

Som enda biograf i Dalarna, kommer Säters Folkets hus att visa de beryktade hårdrockarna Mötley Crües avskedskonsert fredagen den 14 oktober.Förutom en spektakulär scenshow får biobesökarna även se bakom kulisserna-scener, från bandets sista världsturné..

Knyckare och Johansson i ny poddshow

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 16:50

Det kan vara svårt att leva som man lär. I en ny podcast och scenshow ska komikerna Emma Knyckare och Josefin Johansson tillsammans med kända gäster reda ut kluriga frågor i hopp om att göra det "lättare att vara feminist", skriver Knyckare på Instagram.(TT).

Fler föreställningar för Spetz

Nyhetspressen - 24 Aug 16 kl. 10:00

Komikern och skådespelaren William Spetz lägger till tre nya datum till sin kommande scenshow "Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme? " på Scalateatern i Stockholm. Förutom de sex datumen i september tillkommer nu även tre nya föreställningar den 3,11 och 17 oktober.

Wiktorias scenshow hamnade snett

UNDERBARACLARA - 11 Mar 16 kl. 23:26

Wiktoria Johansson har ett av årets mest påkostade nummer. Hon uppträder i en vit kroppsstrumpa över vilken rörlig grafik projiceras från en ljuskanon. För att scenshowen ska fungera måste Wiktoria stå helt rätt, men under fredagens genrep gick allt fel för sångerskan.

”Transformers” blir scenshow i Kina

UNDERBARACLARA - 26 Jan 16 kl. 08:36

”Transformers”-filmerna har visat sig vara oerhört populära i Kina och snart kommer de förvandlande jätterobotarna att få en egen scenföreställning där, skriver Variety. Leksaks- och spelföretaget Hasbro, som äger ”Transformers”, bygger för närvarande en specialkonstruerad arena utanför Peking där 4 500 besökare ska kunna se robotar, luftburna stunttrick och ”storskaliga” specialeffekter.

”Mammas nya kille” intar scenen

UNDERBARACLARA - 12 Jan 16 kl. 14:40

I höstas gjorde de comeback i P3. Nu blir ”Mammas nya kille” scenshow, skriver komikergruppen på sin Facebook-sida. Den 90 minuter långa föreställningen kommer bland annat att innehålla rollfigurer som Patrik Larsson, Thunder, Katla, Mangan, Kicki Tapper och Mirjo.

”Mammas nya kille” blir scenshow

UNDERBARACLARA - 12 Jan 16 kl. 10:11

Nu ska radiosuccén ”Mammas nya kille” blir scenshow. Premiären hålls i hemstaden Umeå den 1 september. Biljetterna släpps i dag.

Lysande scenshow om julångesten

Nyhetspressen - 20 Dec 15 kl. 22:30

Recension KONSERTJag vill inte dö, jag vill bara inte julScen: PotatoPotato, MalmöAv: EnsemblenRegi: Hampus HallbergScenografi: Freja Hallberg Skådespelare: Ella Schartner, Emil Brulin, Jenny Möller Jensen, Jesper Söderblom, Julia Frisberg, Ludvig Bertling Wiik, Olof Mårtensson, Rasmus Johansson. Musik: Nils KakoseosKänslig publik varnas för ovårdat språk, våld och omoraliskt beteende. Rek.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Från Turné till Reality

Pernilla Wahlgrens värld - 19 Feb 19 kl. 00:47

Hej vänner! Flög från Luleå i morse och landade på Bromma. Taxi därifrån till Hötorget , där Filmteamet stod redo och filmade mig så fort jag klev ur taxin.

Veckan som gått!

Pernilla Wahlgrens värld - 03 Feb 19 kl. 02:46

Hej vänner!! Jösses vad jag inte har hunnit med bloggen den här veckan..! 🙈😬 Skyller på mitt bredband hemma som inte har funkat, & att jag tycker det är jobbigt att blogga från mobilen.