Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Årets scenshow!!!

Pernilla Wahlgrens värld - 02 Oct 18 kl. 23:30

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

SVT:s varning till barnen – hårdockarnas skräcknummer

Nyhetspressen - 23 Feb 19 kl. 19:50

Omdebatterade metalbandet Pagan Fury ställer sig på Melodifestivalens scen med en mörk scenshow – full av otäcka varelser.Då varnar SVT barnen.– Sarah säger att ”håll någon hårt i handen för nu blir det läskigt”, berättar Christer Björkman..

Karl-Bertil Jonsson blir scenshow på Scalateatern: ”Handlar om glädjen i att ta hand om varandra”

Nyhetspressen - 06 Nov 18 kl. 06:00

Sagan om den unge idealisten Karl-Bertil har visats i tv på dopparedagen sedan 1975. Den ses fortfarande av över en miljon svenskar varje år. Nu spelas den samhällskritiska julsagan av Tage Danielsson på Scalateaterns scen..

Mötley Crües sista konsert visas på bio i Säters Folkets hus

Nyhetspressen - 11 Oct 16 kl. 15:00

Som enda biograf i Dalarna, kommer Säters Folkets hus att visa de beryktade hårdrockarna Mötley Crües avskedskonsert fredagen den 14 oktober.Förutom en spektakulär scenshow får biobesökarna även se bakom kulisserna-scener, från bandets sista världsturné..

Knyckare och Johansson i ny poddshow

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 16:50

Det kan vara svårt att leva som man lär. I en ny podcast och scenshow ska komikerna Emma Knyckare och Josefin Johansson tillsammans med kända gäster reda ut kluriga frågor i hopp om att göra det "lättare att vara feminist", skriver Knyckare på Instagram.(TT).

Fler föreställningar för Spetz

Nyhetspressen - 24 Aug 16 kl. 10:00

Komikern och skådespelaren William Spetz lägger till tre nya datum till sin kommande scenshow "Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme? " på Scalateatern i Stockholm. Förutom de sex datumen i september tillkommer nu även tre nya föreställningar den 3,11 och 17 oktober.

Wiktorias scenshow hamnade snett

UNDERBARACLARA - 11 Mar 16 kl. 23:26

Wiktoria Johansson har ett av årets mest påkostade nummer. Hon uppträder i en vit kroppsstrumpa över vilken rörlig grafik projiceras från en ljuskanon. För att scenshowen ska fungera måste Wiktoria stå helt rätt, men under fredagens genrep gick allt fel för sångerskan.

”Transformers” blir scenshow i Kina

UNDERBARACLARA - 26 Jan 16 kl. 08:36

”Transformers”-filmerna har visat sig vara oerhört populära i Kina och snart kommer de förvandlande jätterobotarna att få en egen scenföreställning där, skriver Variety. Leksaks- och spelföretaget Hasbro, som äger ”Transformers”, bygger för närvarande en specialkonstruerad arena utanför Peking där 4 500 besökare ska kunna se robotar, luftburna stunttrick och ”storskaliga” specialeffekter.

”Mammas nya kille” intar scenen

UNDERBARACLARA - 12 Jan 16 kl. 14:40

I höstas gjorde de comeback i P3. Nu blir ”Mammas nya kille” scenshow, skriver komikergruppen på sin Facebook-sida. Den 90 minuter långa föreställningen kommer bland annat att innehålla rollfigurer som Patrik Larsson, Thunder, Katla, Mangan, Kicki Tapper och Mirjo.

”Mammas nya kille” blir scenshow

UNDERBARACLARA - 12 Jan 16 kl. 10:11

Nu ska radiosuccén ”Mammas nya kille” blir scenshow. Premiären hålls i hemstaden Umeå den 1 september. Biljetterna släpps i dag.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Oslo fram & tillbaka!

Pernilla Wahlgrens värld - i förrgår: 21:31

Hej Vänner! Befinner mig just nu i Oslo, dit jag och min manager Lasse flög i eftermiddags . Ska göra ett företagsgig här för LG, eftersom jag är stolt ambassadör för dom i Sverige .

Test

Pernilla Wahlgrens värld - 05 Jun 19 kl. 12:06

Nu så ska det funka 😉 Älskar WordPress;) Inlägget Test dök först upp på Pernilla Wahlgren.

Irriterad!!!!

Pernilla Wahlgrens värld - 05 Jun 19 kl. 01:58

Hej vänner! Ledsen att det dröjer med inlägg emellanåt . Ibland är det mitt fel , men till stor del betor det på WORDPRESS , som har strulat lite väl länge nu…!!

Röda mattan & nytt till hemmet från Missoni!

Pernilla Wahlgrens värld - 04 Jun 19 kl. 00:42

Fick lite fina bilder på mig & mammi och pappi av gulliga fotograf Eero efter Röda Mattan på Mamma Galan! Min vackra klänning är från By Malina! Smink & hår : Jessica Wahlgren HUR gulligt att mina älskade päron alltid matchar varandra när de går på galen?!

Mamma Galan!

Pernilla Wahlgrens värld - 01 Jun 19 kl. 00:27

Alice & Bianca i globen! Herregud, vilken kväll det blev!!!

Pernilla Wahlgrens värld - 28 May 19 kl. 23:46

Hej vänner! Hinner inte riktigt med bloggen just nu som ni märker… Mamma Galan, Wahlgrens Värld-inspelning, Mors Dags-firande, Biancas Showcast i Globen, musikinspelning i studion & så TV-inspelning inför ett roligt än så länge hemligt program, som jag får berätta om imorgon…. 😘👍 Så har mina dagar sett ut sen jag kom hem från Spanien.