Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Foki

Äter upp det sista i kylen

Foki - 07 Jun 18 kl. 23:59

God natt fina ni ♥ Vi har precis ätit supersen middag, det blev wonton-soppa som var kvar från i förrgår. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

kylskåpet tomatens värsta fiende

Nyhetspressen - 24 Oct 16 kl. 20:20

Att smaken försvinner hos tomater som stoppas in i kylen är gammal kunskap. Men nu vet forskarna varför. Aktiviteten hos hundratals gener och enzymer upphör — för alltid..

Kylskåpet tomatens värsta fiende

Nyhetspressen - 24 Oct 16 kl. 20:06

Att smaken försvinner hos tomater som stoppas in i kylen är gammal kunskap. Men nu vet forskarna varför. Aktiviteten hos hundratals gener och enzymer upphör - för alltid.

Sköldpaddan som har sovit i kylen i fyra månader

Feber.se - 09 Mar 15 kl. 07:30

Se när Herman vaknar ur dvalan Vissa sköldpaddor går i dvala under vintern och en av dem är Herman. Här får vi se när hans ägare Neil väcker honom efter att han varit placerad i en låda i kylen i fyra månader. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Chiapudding

Spark i baken - träning, kost och hälsa - 21 Jan 15 kl. 12:59

Chiapudding var troligen trendigaste mellanmålet förra året, nu känns det inte lika ”hett” längre. Men gott och nyttigt är det! Ingenting som jag äter dagligen, men ibland blir jag sugen på att förbereda några glas i kylen.

Fokis matvideo – Laxboll

Foki - 07 Sep 14 kl. 21:03

Majonäs, cream cheese, gravad lax, dill, timjan och gräslök. Låt laxbollarna stå i kylen i minst 45 minuter.

“Det är en bedömningsfråga”

UNDERBARACLARA - 10 Jul 12 kl. 08:00

Styrelsen i bostadsrättsföreningen Kylen på Ersboda beslöt sig för att ta ned ett antal träd som varit föremål för diskussion bland de boende i området [...

Alla matbutiker borde he en!

Linda Thelenius - Alla Mina Jag - 10 Nov 11 kl. 13:06

På Ica vid Sveavägen, mittemot Hardrock Cafe. Har dom den här fantastiska kylen. När man handlar så kan man köpa något extra och lägga i den här kylen.

Jag och mitt kök

Alla får Plus - 05 Oct 11 kl. 11:12

Varje gång jag går in i mitt kök tänker jag: Fan vilket härligt kök. Funderade på om det här köket kunde vara platsen där jag också bedriver mitt skrivande. Men vafan, jag vill inte bli en hemmafarbror, lufsar runt i pyjamas, går en vända till kylen, dricker mjölk ur paketet, lägger mig en stund i soffan, fastnar framför Efter Tio, orkar inte stänga av, orkar inte resa mig, reser mig, hittar ostbågar i skafferiet, gårdagens, men helt okej, lägger mig åter i soffan och snaskar på dem, de är så mjuka att det inte hörs när jag tuggar, dricker kallt kaffe, kliar mig i skrevet, plockar ur disken, det ska ju göras också, sätter mig vid datorn, vänder åter mot kylen, mjölk direkt ur paketet och vad är det på teven?

Trött på skiten!

Prinsessans Dagbok - 06 Sep 11 kl. 18:48

Idag blev det taco till middag! allt fanns hemma + att köttfärs låg tinad i kylen snabbt och enkelt. Blir ofta enkla snabba middagar varannan vecka då mannen slutar 17;00 ...

Osten Boris

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 24 Aug 11 kl. 12:45

Dags att fortsätta städa lägenheten. Det är minst två stå pass kvar innan jag är klar. Idag blir det kylen och fönstren.


Fler inlägg från Foki

Mammas lilla älskling

Foki - Igår: 20:35

Åh, lilla bebisen har feber. Jag märkte på Zelda att hon har varit extra trött och grinig sen hon vaknade idag. Hon åt inte så mycket under dagen heller.

Mer än bara kattcafé

Foki - i förrgår: 20:07

Jag har varit och hälsat på min vän Kima på jobbet under veckan. Hon har precis fått ett drömjobb som marknadschef på Sveriges första kattkafé, Java Whiskers.

10 veckor kvar!

Foki - i förrgår: 19:32

Bill var iväg och handlade tidigare idag. Han kom hem med blommor och mina favvosnacks.

Zelda kan inte sluta gå!

Foki - i förrgår: 16:53

Älskade cybervänner, ♥ Jag och min lilla familj vill önska er en fortsatt underbar helg. Vi har haft en riktig myshelg här hemma.

Pre-launching GLACIAL X Foki

Foki - 15 Mar 19 kl. 17:45

I samarbete med GLACIAL Bottle Jag är med i reklamfilmen nedan, hehe. ↓ OMG!!! Vilken underbar start på helgen.

Zeldas första födelsedag

Foki - 15 Mar 19 kl. 17:27

-Brev till Zeldas time capsule- Älskade unge, ♥ Mamma och pappa älskar dig mer än livet. Du är utan tvekan det bästa som har hänt oss under vår livstid.

1 års vaccin

Foki - 14 Mar 19 kl. 10:07

Finaste ni, ♥ Mår ni bra? Jag vet inte varför, men efter kalaset kände jag mig ganska tom när jag vaknade dagen efter.

Zelda 12 månader

Foki - 13 Mar 19 kl. 08:47

Solstrålar! ♥ Åh, tänkt att Zelda redan är 1 år!  ETT ÅR!

Bildbomb från Zeldas 1:a kalas!

Foki - 10 Mar 19 kl. 21:10

Finaste ni, Tack snälla för alla gratulationer. Zelda hälsar så mycket till er! ♥ I skrivande stund ligger vi i sängen alla tre och är helt slut efter dagens kalas.

Zeldas 1 års outfit

Foki - 10 Mar 19 kl. 08:20

Godmorgon älskade cybervänner, ♥ Vid den här tidpunkten för ett år sedan låg jag i förlossningsrummet med värkar. Jag vilade i sängen medan Bill sov i fåtöljen bredvid.

Tankar kring att få barnen så tätt?

Foki - 08 Mar 19 kl. 21:09

Fick en fråga om hur jag tänker kring att få barnen så tätt. Personligen ser jag ingenting märkvärdigt med att få barn nära inpå varandra.

Zelda tog sina första steg!

Foki - 08 Mar 19 kl. 19:28

OMG! Zelda tog sina första steg utan stöd igår! Jag grät jättemycket, som alla andra gånger när Zelda lär sig nya stora saker.

Mina tigerränder är en cool accessoar

Foki - 07 Mar 19 kl. 07:37

Även om mina tigerränder inte alltid syns i bilder om jag inte tar närbilder eller zoomar in så finns dem alltid där. Jag är superstolt över mina tigerränder!

Recap på veckan som har varit

Foki - 06 Mar 19 kl. 19:04

God kväll fina ni, ♥ Som ni redan vet har jag haft fullt upp med att pyssla kring Zeldas kalas under veckan som har varit.