Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

[Tankar från en samlares hjärna] Elisabet Larsson: Döden ställer ut

Bokbloggar - 01 Feb 17 kl. 18:35

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Så hjälper Jönköping till vid bränderna

Nyhetspressen - i förrgår: 08:55

På onsdagseftermiddagen åkte räddningsstyrkor från Jönköpings län för att hjälpa till och bekämpa bränder som härjar i Dalarna. – Vi är väldigt tacksamma för att personal och frivilliga ställer upp, säger Jonas Petri, räddningschef i beredskap..

Bränderna fortsätter - så gör du om du vill hjälpa till

Nyhetspressen - 17 Jul 18 kl. 07:44

De senaste dagarna har det brunnit på flera ställen runtom i länet och nu söker räddningstjänsten frivilliga att delta i släckningsarbetet. Främst gäller det den stora skogsbranden i Påldal, men också i Härjedalen och mellan de olika bränderna. – I och med att det brinner på många ställen i länet, behöver vi hjälp med det mesta, säger Emil Olsson, räddningstjänsten..

Femåringens hjärtskärande avskedsbrev: ”Ses, töntar!”

Nyhetspressen - 16 Jul 18 kl. 08:02

Innan Garrett Matthias, 5, dog av cancer lämnade han ett känslosamt och humoristiskt avskedsbrev.Nu sprids hans hjärtskärande tankar om livet.På lördagens begravning fanns fem hoppborgar enligt hans egna önskningar, The Guardian..

18-åringen tredje snabbast nånsin

Nyhetspressen - 11 Jul 18 kl. 17:34

18-åriga Henrik Larsson är Sveriges tredje snabbaste person någonsin. På U20-VM i Tammerfors slog han till med tiden 10,22. Det är den tredje bästa tiden i svensk historia samt ett nytt svenskt juniorrekord.

Nytt juniorrekord av Larsson

Nyhetspressen - 11 Jul 18 kl. 17:11

Henrik Larsson slog till med svenskt juniorrekord i semifinalen på 100 meter i U20 VM i Tammerfors. Larsson vann sitt heat och tog sig därmed också vidare till kvällens final..

Henke Larsson: ”Sveriges prestation är enorm”

Nyhetspressen - 08 Jul 18 kl. 08:34

Luften gick ur tidigare landslagsmannen och bronshjälten Henke Larsson efter Sveriges uttåg i VM. Men var ändå stolt över Blågults insats. – Många som trodde att de inte ens skulle ta sig till VM, säger Larsson till SVT Sport..

Sebastian Larsson: ”Pressen ligger på dem”

Nyhetspressen - 05 Jul 18 kl. 12:18

Sebastian Larsson är tillgänglig mot England efter avstängningen i åttondelsfinalen. Ett motstånd som den förre Hull-mittfältaren känner väl till. – De ser det som ett dunderfiasko om de åker ut mot Sverige, säger mittfältaren till SVT Sport..

Klart: Så startar Sverige mot Schweiz

Nyhetspressen - 03 Jul 18 kl. 14:24

Inga skrällar i den svenska startelvan i åttondelsfinalen. Så här ställer Sverige upp i jakten på kvartsfinal i VM. Det blir Gustav Svensson som ersätter Sebastian Larsson på mittfältet..


Fler inlägg från Bokbloggar

Jubilerande tanter

Bokbloggar - 45 timmar sedan

Blodsbunden

Bokbloggar - 1 timme sedan

En oskyldig lögn

Bokbloggar - 3 timmar sedan