Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

[Carolina läser...] 8 saker du aldrig skulle våga

Bokbloggar - 11 Nov 14 kl. 10:11

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Gynning avslöjar – därför ska hon dricka sin mens

Nyhetspressen - Igår: 13:42

Carolina Gynning förklarar varför hon ska dricka sitt eget mensblod.I podcasten ”Gynning & Berg hittar sig själva” berättar hon om sin upplevelse på tantrakursen.– Jag kan väl dricka lite mens det är väl inte så farligt, säger Carolina Gynning i podcasten..

Orangea alligatorer siktade i South Carolina

Feber.se - i förrgår: 18:00

Hade marinerats i rost när de låg i ide I den amerikanska delstaten South Carolina har man upptäckte två alligatorer som är orangefärgade rapporterar CNN. Man tror att de båda alligatorerna kan ha färgats orangea efter att ha exponerats från vatten som runnit ut från rostskadade vatten- och avloppsledningar. David Lucas från South Carolina Department of Natural Resources säger till CNN: "During the winter, the alligators like to dig in and find a place to hibernate.

Carolina Gynnings skräck- incident – egna orden

Nyhetspressen - 06 Feb 19 kl. 06:00

Carolina Gynning blev nästan påkörd av en sladdande bil under sin löprunda.Hon tvingades slänga sig i en snödriva för att undvika olyckan.– Det var riktigt läskigt, det var verkligen nära ögat, säger Carolina Gynning..

Carolina Gynning visar sin nya kropp efter förändringen

Nyhetspressen - 30 Jan 19 kl. 06:00

Carolina Gynning har jobbat hårt i fyra år – och nu visar hon upp sin superkropp på Instagram och röda mattan.Profilen har slutat äta socker, och hoppas nu inspirera andra till att göra liknande förändringar.– Jag har tränat svinhårt de senaste fyra åren, och nu börjar jag se resultatet liksom, erkänner Carolina Gynning på röda mattan..

Carolina Gynnings val – efter ångesten

Nyhetspressen - 27 Jan 19 kl. 06:00

Förra året var tufft för entreprenören Carolina Gynning. Nu dyker hon upp naken i tidningen Amelia – och hon har flera starka budskap bakom bilderna. – I många år försökte jag fly ångesten, bokstavligen, genom att alltid vara på väg till nästa ställe, nästa relation, säger hon till magasinet.

Carolina Klüft: ”Jag är gift med en sådan”

Nyhetspressen - 21 Jan 19 kl. 17:39

Flera gånger prisad på Idrottsgalan för sina friidrottsgärningar.Under Idrottsgalan 2019 medverkade Carolina Klüft, 35, som gäst – och resonerade i SVT:s sändning kring mental styrka..

IJustWantToBeCool köper skräp på Wish

Feber.se - 18 Jan 19 kl. 09:15

Skräp kan vara rätt roligt! Om man går in på Wish så finns det mängder av saker som är suuuuperbilliga och ser ut som dyra, och bra saker. Men hur bra är de?

Carolinas kärlekskamp med nigerianska superstjärnan

Nyhetspressen - 16 Jan 19 kl. 19:01

Carolina Wassmuth från Partille hittade kärleken i den nigerianska popstjärnan May D och bytte den västsvenska vardagen mot ett lyxliv i Afrika.Men när Carolina skulle föda parets son i Sverige så var May D nära att missa det, han fick nämligen inte tillstånd att resa in i landet.Men paret lyckades runda beslutet – och nu vill de stanna i Sverige och köpa hus utanför Göteborg.


Fler inlägg från Bokbloggar

Jag är inte sjuk

Bokbloggar - 4 timmar sedan

En vecka kvar!

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Heartless

Bokbloggar - 6 timmar sedan